‎2013.01.13."Magyarország remény és pokol, gyűlt a tömeg és a harag nőtt, egy hazug világ szilánkokra tört ..."

Tisztelt honfitársaim, a türelmünk fogytán, a megértés és megalkuvás számunkra elfogadhatatlan. Mára már bizonyosságot nyert nem akarják továbbra sem megoldani, feloldani, megsemmisíteni azt a kifosztásunkra, kivéreztetésünkre kidolgozott vírust, melyet devizában nyilvántartott hitelnek neveztek el.

A jogfosztottságunk is nyilvánvaló, hiszen az Állam nemzetérdekre hivatkozva, feláldozhatóvá tett minket. Felügyeletnek nevezett áll szervezettel, hazug kommunikációval, megtévesztő és aljas a devizahitel károsult családok lejáratásásra alkalmas nyilatkozataikkal, fordították ellenünk a többségi társadalmunk, hogy megakadályozzák az egységes fellépést. Árulásuk igazolt és dokumentált, mely a hatósági fedezet miatt nem került a nyilvánosságra.

Tudjuk és dokumentumokkal alá is támasztottuk azt, hogy 2008-ban a Magyar Államhatalom a Bankszövetség, a Magyar Nemzetei Bank, a PSZÁF kidolgozott egy vírust, mely elterjesztésével mentették meg az Országunkat az Államcsődtől. A Magyarnak nevezett Nemzeti Bank, mely jelen pillanatban egy Svájci leánybankként működik, Magyarországon ellenérdekelti státusza a mai napig fennáll. A korrupció és a mára kidolgozásra került koncepciós eljárások miatt az egyéni fellépés lehetetlen, de, ha mégis sikerül, akkor az anyagi tönkretétel az garantált.

Jelen helyzetünkben hárommillió magyar ember segítségkiáltása, már több mint háromezer ember halálhörgése nem hatotta meg a politikát, a cinkos és banki reklámokkal magukat fenntartó agymosó médiát sem.

 
  • Vádolom a 2008, akkori államhatalom képviselőit hazaárulással, a magyarok millióinak feláldozhatóvá tételével, népirtás előkészületével!
 
  • Vádolom a 2009 akkori Államhatalom képviselőit a feláldozhatóság fenntartásával, népirtásban cinkossággal, a szabadon rabolhatóság jegelésével, legalizálásának kísérletével!
 
  • Vádolom az Magyar Nemzeti Bank 2008 óta fenntartott pozíciója miatt vezetőit, hazaárulással, a Magyar Nemzet szándékos kirablásával, nemzetbiztonsági kockázat fenntartása miatt a hazánk tönkretételének felgyorsításával.
 
  • Vádolom a PSZÁF múltbéli és jelen vezetőit, végső hitelező intézmény fedezése miatt cinkossággal.
 
  • Vádolom az összes a Magyar Parlamentben, (Nemzetünk Templomában) tevékenykedő, semmit tevő pártokat cinkossággal, mivel nem emeltek szót hárommillió magyar ember érdekében. Nem vettek tudomást ezrek haláláról. Eladták magukat devizában. Hallgatólagos beleegyezésük cinkosságot sejtet.
 
  • Vádolom a 2010-2013 jelen regnáló Államhatalom képviselőit, a 2008 óta tartó, szándékosan fenntartott állapotok miatti cinkossággal, kötelezettségének és esküjének megszegésével. Történelmi eredményei miatti erőfölényének, felhatalmazása miatt kötelezettsége, milliók feláldozhatóságának megszüntetése.
 
  • Vádolom népirtásban való részvétellel azokat a szakembereket, akik tudták és tudják, mi történik, de gyávaságból, szakmai előremeneteljük féltéséből nem emeltek szót nemzetünk 20%-a érdekében.
 
  • Vádolom népirtásban való részvétellel a hazai hatóságokat, mert nem akarják megindítani a nyomozásokat ezzel cinkosságot vállalnak a hazaáruló 2008-2009-es Államhatalom képviselőivel.
 
  • Vádolom a hazai média képviselőit hazaárulásban való cinkossággal, mivel a tényeket elferdítve a tényeket manipulálva, a közvéleményt megélhetésből tájékoztatják.

Tisztelt honfitársaim a fentiek tudatában szólítalak benneteket a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet nevében csatlakozzatok. A civil kontroll megerősítése miatt a politikai közélet megtisztítása érdekében, a magyar lakosság 20%-nak, sortalanságának megszüntetése a feladatunk. A hazai pénzérdekeket képviselők és cinkosaiknak felelősségre vonása elkerülhetetlen, a kártalanítás meg kell történjen. A hivatalvesztések be kell következzenek.

Már nincs veszteni valónk, mert mindent elvettek tőlünk! Már a puszta létünk a tét. Gyermekeink, unokáink jövőjét is el akarják venni tőlünk! Rátörtek életünkre, adósrabszolgaságba taszítottak, kivégeztek ezreket!

Tisztelt honfitársaim egyszer és mindenkorra nemet kell mondani, elég volt. Eddig és ne tovább!

Hívunk és várunk mindenkit, egyént, civil szervezettet, diákokat, akik változást akarnak. Mi nem valaki ellen, hanem valamiért küzdünk! Mi hárommillió magyar emberért közvetlenül, a Magyar társadalom egészéért pedig közvetve, hiszen, ha végre felszabadul több mint egymillió család az adósrabszolgaságból, az kihatással lesz gazdaságunkra is.

Meg kell állítanunk azt az ámokfutást, mely 2008-óta folyik Magyarországon. Nem vagyunk hajlandóak a mai tulajdonosi és vezetői háttérrel rendelkező pénzintézetek egyikével sem jogviszonyba kerülni. Nem akarjuk gyermekeinket már az életük indulásakor „jutalmazni” visszafizethetetlen hitelekkel!

Szerepvállalásunkat azért tartjuk fontosnak, mert a „nehéz idők” egyre nehezebbé válnak. A társadalmi, szociális, gazdasági kérdésekre az országos politika nem kínál megvalósított megoldásokat, így azt látjuk, nekünk magunknak, devizaadósoknak és szövetségeseinek kell megteremtenünk a lehetőségeket, hogy közel 3.000.000 ember létbiztonságát ne csak szavakban, hanem tettekben is garantáljuk!

Grell Antal
B.É.CS.