A tétlenség, az igazság elferdítése, avagy a verbális terror napjainkban!

A tétlenség, az igazság elferdítése, avagy a verbális terror napjainkban!

Döbbenet, csalódottság, eszeveszett tv-sztárok, dumapolitikusok, megélhetési jogvédők, rablóhitelezés!

Bevezetőm mindenegyes szava megérdemelne egy terjedelmes jellemzést, mely ma Magyarországot és a magyar embereket sújtja! Hihetetlen, de reméltem, hogy megváltozik majd az a szemlélet, mely sújtotta eddig a becsületes magyar embereket!

Titkon reméltem, ha valaki feltárja az igazságot, helyettetek végzi munkátok akkor jobb lesz, mert eljut a parlamentbe az emberek segélykiáltása! De mi történik? A kiáltás elcsuklik, és süket fülekre lel! Hogy lehet az, több tízezer magyar ember hangját nem, de pár bank hazug szavait meghallja!

Őszintén kérdezem az összes parlamenti képviselőtől: Tényleg megér ennyit a brüsszeli uniós alap, több műsoridő a kereskedelmi csatornákon, hogy halláskárosultak legyetek?

Hogy meri bárki is nemzetinek nevezni magát míg számára elfogadható, járulékos veszteségként elkönyvelhető kétmillió magyar ember a bankrabló-szövetség paktumainak oltárán, miért nevezhetnénk nemzetinek? Aki nincstelen az nem azért az, mert értéktelen a társadalom számára, hanem azért, mert mindig az olyan emberek jutottak hatalomra, vagy annak közelébe, akik a mértéktelen, gátlástalan, és nem kevésbé arrogáns kifosztó, rablóbandákat helyezte a nép fölé!

Ha nem lopták volna szét Magyarországot, nem adósították volna el nagyszüleinket, szüleinket nekünk, is lenne! Tették és teszik ezt a politika, hallgatólagos beleegyezésével, a hatóságok beburkolóznak a tettetett hülyeség. A fogalomtalan szürkeség, az agyhalót vegetatív tudattalanság, mámorító fellegeibe!

„Politikustársadalom”, pénzzel tömitek a bankokat, bankmentő csomagokról beszéltek, elmondjátok, akit lehetett azt megmentettük! Tehát a szavaitokból kivehetően azért nincs devizahitel károsult, mert magatok számára nem is léteznek károsultak! Nincsenek szegény magyar emberek, mert a Ti számotokra nem is léteznek!

Nem sokáig tartott az önmegtartoztatás, győzött a hataloméhség és már nehezen tudjátok véka alatt tartani ezt a politikai gőgöt!

Azt üzenitek, az bűnözői magatartás, ha védeni meri bárki családját, embertársait, otthonát?!

Azt mondjátok helyreállt a jogállamiság! Akkor miért nem halljátok meg szavunk? Miért nem teszitek azt, melyet hangoztattok? Hogyan lehet az, a feltárt és megkérdőjelezhetetlen az igazságot feltáró dokumentumokkal alátámasztott, a magyar emberek közel húsz százalékát érintő problémáról nem akartok tudni?

Akkor Mi is üzenünk nektek! Nem vagyunk hajlandók járulékos veszteségei lenni a magyar társadalomnak!

A bajban ismerszik meg az igaz barát és Mi oly sok barátra leltünk, oly erős csapatra, akik nem fognak meghátrálni!

Üzenjük nektek rablóbanda, a bűn nem maradhat büntetlenül!
Grell Antal

Utolsó figyelmeztetés!

„Drága” és nem kevésbé szemérmetlen rablóbanda!

Egy és egyben utolsó lehetőséget kaptok arra, hogy tájékozódjatok a valós helyzetről! A rablóhitelezés ideje lejárt!

Mára már ismerjük, tudomásunk van minden kis piszkos trükkötökről, melyet Ti virágnyelven banki tranzakcióknak és technikáknak neveztek. Feltártuk és megfejtettük azokat a számotokra kifejezetten előnyös, de a magyar emberek számára halálos csapdát, melyet állítottatok Magyarországon. Kifejezetten Ti okos emberek megtaláltátok a számunkra kidolgozott és sehol a világon nem megtalálható rablóhitelezési formát és technikát! De vesztetekre rájöttünk!

Saját kapzsiságotok miatt lakolnotok kell! Kiderült Londonban, már ébredezik a nép Horvátországban és felébredtek Magyarországon is! De egy dolog azért elismerendő munkásságotok egyedi és kifejezetten nekünk készítettétek, sok munka lehetet vele. Pontosan ennyi évet kívánunk eltöltetni az egyedi ötletgazdáitokkal, annak végrehajtóival és nem utolsó sorban a szemet hunyó cinkostársaitokkal a magyar büntetés végrehajtási intézetek valamelyikében!

Hiába indítottatok ismét kamukommunikációt az újabb csapdátok népszerűsítése mellett már nem hisz nektek senki! Zsebetekben a média, zsebetekben a hatóságok zöme, de mindig lesz egy ember, akit nem lehet megvenni, mindig lesz valaki, akit nem tudtok eltántorítani! Ha le is vadásszátok a nagyhangúakat, már akkor sem értek célt, hiszen egy gondolatot, egy kételyt nem lehet megölni!

Szól ismételten a hazug fizetett média „azért nem keresik az emberek az árfolyamrögzítés lehetőségét, mert erősödik a forint”! Nem kifejezetten „drága”rablóbanda, ne nézzétek már ennyire hülyének a magyar embereket. Azért azt nem gondoljátok Ti sem komolyan, hogy van még valaki ebben az országban, aki vár a frank gyengülésére? Azért nem élnek ezzel a „csodálatos” lehetőséggel, mert érzik és tudják már, újabb csapdát készítettetek elő, melyből aztán végképp nincs kiút! Hiszen tudjátok, hogy tudjuk, a „kamattechnikátokkal” tízszeresen veszitek vissza a csapdátokba kényszerített emberektől három, akár őt év múlva!

Lassan, de biztosan kivéreztetni, ugye ez az elv és a banktechnika. Már csak hónapokban van számlálva létetek, de az optimistábbak heteket adtak nektek. Ha nem vallotok szint, ha nem kezditek meg saját magatoktól az emberek kártalanítását, olyan haraggal fogtok szembesülni, mely el fog söpörni mindent és mindenkit, ami, és aki útjába kerül!

Lehet, hogy most még nevettek, de arcotokra fog fagyni a mosoly, hiszen senki, ismétlem, senki Magyarországon már nem bízik bennetek! Tehát nem lesz, aki valaha is hitelért bemenjen egy bankba.

Megérettetek arra, hogy végkép eltörölve legyetek!

Grell Antal