2013.03.06.A képviseleti demokrácia megbukott!

Tisztelt honfitársaim több érv is alátámasztja állításaimat. Hiszen ma Magyarországon nem lehet igaza egy embernek, de száznak, háromszáznak sem.

„Ezrekre, tömegre van szükség” mondák az hatalommal felruházottak, akik parlamenti választásokon egyszer már felhatalmazást kaptak.
Mit is üzen ez a mondat nekünk?

Egyszerűen azt, hogy nem vagytok egyenként méltók arra, hogy igazságot szolgáltassunk nektek, mert gyengék vagytok.
Nem tárgyalunk veletek, mert akik feláldozhatóvá váltak azok nem diktálhatnak. Nem vagytok méltók arra, hogy képviselve legyenek jogaitok, hiszen a társadalom peremére kirekesztettek egyben jogfosztottakká is válnak.

De kérdezem Én, miért kell tömegek ereje ahhoz, amit választásokon már egyszer kinyilvánítottunk? Mert, ha csak ebben a formában működik, tehát csak annak lehet igaza, aki tömegeket tud megmozgatni, akkor minek a milliárdokba kerülő parlamenti választások? Hiszen jelen pillanatban a parlamenti képviselet megbukott!
Jogérvényesítés csak erődemonstrációval érhető el? Ez milyen társadalmi berendezkedésre utal?

Dühítő az a szándékosan ismételten a többségi társadalom hergelésére tett kijelentések halmaza, mely napjainkban történik. „Ismételten” lépéseket tervezünk a devizahitelesek megmentésére”.

Arrogáns és elítélendő ez a kommunikáció, mert nem mentettetek meg senkit!

Jobban mondva a bankok bőrét mentettétek folyamatosan azzal, hogy nem a valódi problémát tárjátok fel, hanem zsarolásra használjátok a felhalmozott információt, mely bizonyítja az életellenes cselekedeteik sorozatát. nem használjátok jóra, a jogért és igazságért tett erőfeszítéseinket.

„Európában egyedülálló az a teljesítmény, amit Magyarországon tettek a devizahitellel megkárosított emberek megmentésére”.

Lefordítom ezt a mondatot az igazság jegyében, melynek így kellett volna elhangoznia!

„Európában példa nélküli az a 2008-óta fenntartott és jegelt a magyar társadalom közel felét sújtó bankterror, mely Magyarországon az akkori Államhatalom – Bankszövetség – MNB - PSZÁF aljas nyereségvágyból elkövetett szabad rabolhatóságot és feláldozhatóságot megteremtette.”

Tisztelt honfitársaim, nem értik és nem akarják érteni, minket nem kell megmenteni, hanem el kell tiltani a tevékenységüktől a Bankszövetség összes tagját! Már nem méltók a bizalmunkra!

A nyilvántarthatóság megszüntetése, eltörlése és a károsultak teljes kártalanítása kell, bekövetkezzen.

A Mi generációnk nem hajlandó a jelen pénzügyi rendszer képviselőivel és tulajdonosi háttérrel soha jogviszonyba kerülni! Erre utódaink figyelmét is fel fogjuk hívni, ebbéli szándékaikat meg fogjuk akadályozni.

A felelősségre vonásoknak meg kell történnie! A fedező, cinkosoknak hivatalvesztéseinek, sorozatának be kell következnie!

Csak egy letisztult, tisztességes, alapjaiban új irányelvekre felépített bankrendszer lehet partnerünk társadalmunk életében. Melynek alapelvei között a tisztesség és átláthatóság, kiszámíthatóság kell, alapjait képezze.

De ez akkor és csak akkor következhet be, ha az elkövetők személyi felelősségre vonása megtörténik.

Veszélyes játékba kezdtek azok, akik tömeget követeltek, ahhoz, hogy jogot érvényesíthessenek, mert a kritikus tömeg erejét felismerve már nem kérni, könyörögni fog, hanem igazságot tesz.

Társadalmi igazságot pedig ne keressen senki az elkeseredettek cselekedeteiben.
Ragyogja be mindnyájunkat az egymásba vetett bizalmunk, erős, eltántoríthatatlan hitet és bankármentes reményekkel teli jövőt kívánok mindannyiunknak.
Tisztelettel:Grell Antal
B.É.CS.