2013.03.12.Kettős mérce!

Honfitársaim, naponta kapjuk meg, hogy felelőtlenségünkről tettünk tanúbizonyságot, akkor, amikor felvettünk a vírussal fertőzött hitelnek álcázott kölcsönnek mondott pénzügyi terméket.

 

Minden fórumon hangoztatják, hogy igazságtalanságtól hemzseg az egész világ, amikor Magyarország és a világban élő nemzettestvéreink tevékenységét, ellehetetlenítését ítélik meg.

 

De miért is ítélkezünk, akkor, amikor saját hazánkban is alkalmazzák ezt az elvet ezt a mércét. Hiszen elítélik, az egyént miközben mentik a z önkormányzatokat és napokban már az egyházak devizahitelben eladósodottság enyhítésére is készülnek.

 

A teljes lakosságot, nemzetgazdaságunkat is sújtja a devizában nyilvántarthatóság és mégis az egyént teszik felelőssé, három és félmillió magyar embert tekintenek ellenségnek, festenek rólunk ellenségképet.

Többször jeleztük, követeltük minket nem kell megmenteni, hanem a bankokat át kell világítani, az adatbázisokat le kell foglalni, a személyi felelősséget meg kell állapítani, a nyilvántarthatóságot el kell törölni, a pénzintézeteket el kell tiltani ebbéli tevékenységétől, az életellenes cselekedeteik miatt a legnagyobbaknak kikiáltottakat fel kell számolni, megszüntetni.

 

Amikor adófizetők adóforintjairól beszélnek, akkor nem teszik hozzá, hogy akiket megkárosítottak, azok is adófizető állampolgárok. Tisztességes emberek, akik igen is nagyban hozzájárulnak adóforintjaikkal Magyarország gazdaságához. Elfogadhatatlan, hogy úgy vannak beállítva a devizában nyilvántartottak ügyfélcsoportja, mint egy élősködő.

 

A bűncselekmények sorozatát, melyet elkövetett az összes Magyarországon tevékenykedő pénzintézet felelősséget kell, vállaljanak teteikért, és kártérítésre kel kötelezni őket, nem utolsó sorban büntetőjogi felelősségre vonások sorozatainak is be kell következnie.

 

Az Állam mivel jogfolytonos, felelősségéggel tarozik a korábban állami képviselőinek károkozásának, hazaárulásának cselekedeteiért. Ezt is kifejtettük, hogy a jelen regnáló hatalom tegyen önfeljelentést és ezzel kézzelfoghatóvá és elítélhetővé válnának az elkövetők, cinkosok, hatóságilag fedezettek teljes köre.

Határozottan vissza kel utasítani minden olyan megnyilvánulást, mely fedezni akarja a 2008-2009-2010-es paktumok, Államhatalom, a rablóbanda-szövetség, az MNB, a PSZÁF tett kijelentéseit, akaratát, szándékát, hatósági cinkosságot, ami azt kommunikálja, hogy segítség kell nekünk, miközben saját árulásukat, bűncselekményeiket takargatni szándékoznak, a társadalmat félrevezetve tájékoztatnak.

Grell Antal

B.É.CS.