2013.04.07.„Becsapódás”

Sokan sokféleképpen ítélik meg helyzetünket. Sokakban felmerül, a kérdés miért nem történik semmi?...Amikor mindent tudunk és mindenki tudja, hogy tudjuk.

 

A feltárt cselekmények és annak résztvevői miatt van az a maszatolásnak látszó, de valójában vért izzadó nem cselekvés mely napjaink eseményeit meghatározza. Mert azt már tudják, hogy lelepleződtek, de foggal-körömmel védik álláspontjukat, hiszen már így is bizalmi válságban szenvednek. A magyar állampolgár felvilágosultsága, tömeges megértése olyan kockázatokat rejt, mely elemzését „elfelejtették” bekalkulálni a „vírus” kidolgozói.
 
Miért ez a hanyagság? Nagyon egyszerű a válasz. Soha nem gondolták volna a szuperötlet kidolgozói, hogy valaha is lelepleződnek. Ezért nem is készültek annak elhárítására.
 
A devizában való nyilvántarthatóság=szupervírus, annak kölcsönszerződésbe csomagolásánál minden apró részletre odafigyeltek, hogy támadhatósága, kikezdhetősége a lehető legeredménytelenebb legyen. Tehették ezt azzal a feltételezéssel is, hiszen felmérve a magyar lakosságot, kutatásuk eredménye kedvező volt. A magyar ember jóhiszeműsége és Államhatalmába vettet bizalma megfelelő táptalajt biztosított a terjesztésére. Visszatekintve a múltra pedig joggal feltételezték, soha senki nem mer, majd szembeszállni a bankárkaszttal.
 
Tehát a táptalaj adott, megfelelő a környezet és mindezek fejébe Államhatalmi felhatalmazással zöld utat kaptak méregkeverőink.
 
2008 év egy bűvös szám és ragyogó lehetőség volt kimenteni a kapzsi, idióta bandát, de ehhez szükséges volt néhány elengedhetetlen intézkedés. 2004-es elemzések már előrevetítették, hogy 2008 lesz, azaz év, amikor a mesterségesen gerjesztett világválság eléri Magyarországot, de annak csak a második felében érdemes realizálni a veszteségeket a lakosságra nézve.
 
Tehát akcióra.
2008 év eleje intervenciós sáv eltörlése. Magyarázat: be lesz vezetve az euró szükségtelen annak fenntartása. Magyarország átáll az úgynevezett lebegő árfolyamra.
Első lépés: Az Rablóbanda- Szövetség tagjai azonnal megkezdik a befektetési szerződések nyilvántarthatósági kölcsönszerződéssé való konvertálásait. A reklámoknak köszönhetően a „vírus” terjedése sikeres, sőt túl sikeres. Elapadnak a források és nincs mit kihelyezni, a kereskedelmi bankok 150-180%-os túlhitelezése folytán szinte mind csődhelyzetbe kerül.
Második lépés: Korábbi IMF tanulmány lemagyarítása után bevetik a pénzvilág „vegyi fegyverét”, mely nem más, mint az MNB végső hitelezői szerepkörbe való átállása. Ehhez viszont forrásra van szükség, amit természetesen méregkeverőink meg is szereznek.
 
A forrás:
2008 IMF/EU hitelszerződés húszmilliárd eurója, melyet nem a szerződésben foglaltak szerint használnak fel, hanem az MNB keresztül, re- finanszírozzák a túlhitelező magyar kereskedelmi bankokat. Ezzel a lépésével az MNB ellenérdekelté válik a magyar lakossággal szemben, nemzetbiztonsági kockázatott jelent és nem utolsó sorban anyabankjává válik az össze Magyarországon tevékenykedő kereskedelmi banknak.
 
Felmerül a kérdés, miért nem omlott össze az egész kártyavárként már 2008 év végén, vagy 2009 év elején? A magyarázat ismét roppant egyszerű, mert erre is gondoltak. 2008-ban már csak úgy kötöttek szerződéseket, hogy minimum öt év legyen az úgynevezett türelmi idő, azaz addig fix összeget kelljen fizetnie az ügyfélnek, arról természetesen már nem hívták fel a figyelmet, hogy az azon felül megjelenő többlet költséget tőkésítik.
 
Tehát a „vírus” jól és részletetekbe menően kidolgozott. A figyelmeztetéseket elnyomják, nem engednek teret neki, sőt szinte leidiótázzák a néhány kétséget megfogalmazó kritikus hangot.
 
Ezek közül egyet emelek ki, mely nem szó szerint, de így hangzott: „nem kell aggódni nem fog csődhelyzetbe kerülni a Magyar Állam csak a lakosság egy része, az meg elfogadható veszteség.”
 
Felcsúti remegő szemmel, bele a kamerába, válasza: - „nem a bankoknak nincsenek veszteségeik, hiszen az árfolyam különbözetet az ügyfélnek kell megfizetnie.”
 
Tehát tisztelt honfitársaim, feláldozhatóvá tett sorstársaim, azért nem történt még meg bankszterek felelősségre vonása, mert érintet a Magyar Állam. Ne kormányokra gondoljatok, hanem Államra, mert az jogfolytonos, így a kárhozat is átszáll annak éppen regnáló elitjére.
 
Ha csak a Magyarországon „tevékenykedő” rablóbandával állnánk szemben, akkor már régen tele lennének a börtönök a fehérgallérosokkal. De megnyugtatjuk őket ez így is be fog következni!
Mert birtokunkban az „antibiotikum”, és megkezdtük az adagolását a magyar társadalom széles rétegeinek.
Grell Antal
B.É.CS: