2013.05.25.Azt akarják elhitetni az Állam teremtette az embereket…..

Tisztelt honfitársaim szinte már nem is döbbenek meg azon, hogy az Állam jelen képviselői számunkra elfogadhatatlan nyilatkozatokat tesznek. Miért is tennének mást, hiszen nem jó az időzítés számukra, pedig hatalmasat tévednek.

 

Arra gondolni, hogy a „devizahitelnek” nevezett befektetési szerződésekkel megkárosított embereket egy újabb kampány ígérettel, de tétlen szemlélődőként, látszatintézkedésekkel el lehet intézni, az egy újabb „böszmeség” lenne bárkitől.

 

A Bankcsapda-csoport és Szervezet feltárta és beazonosította az elkövetőket. Nem utolsó sorban az ok-okozati összefüggéseket is eredményesen összekapcsolva eljutottunk a nemzetközi szervezetekig.

 

Teljes feltérképezése megtörtént annak is, hogyan lett az MNB ellenérdekelt a magyar lakossággal szemben és miért nem érdeke a Magyar Államnak, a büntetőjogi felelősségre vonások megindítása.

 

Már korábban közzé tettük, miért is nem történik meg a végső megoldás, mely a teljes nyilvántarthatóság eltörlésével kell, hogy járjon.  Gondoljuk át, ha oly sikeres volt az árfolyamgát rendszere, amit a fő-médiában folyamatosan napirenden tartanak, akkor miért vannak még mindig akik nem vették igénybe? Hiszen minden egyes határidő lejárta után tele-pofával állították, hogy százezrek éltek eme nagyszerű lehetőséggel. Ha ez így lenne, akkor már ki az, akinek fent akarják tartani ezt a lehetőséget?  Mely egy arcátlan, gusztustalan hadjárat elkövetőinek, mely lelepleződött, utolsó próbálkozása, hogy elkerülje az elkerülhetetlent.

 

Miért is tűnt el a képernyőkről a fizetett hirdetés, melyben a Bankszövetség és a kormány kért mindenkit vegye igénybe az árfolyamgát rendszerét? Ha nem tudnátok, hát tájékoztatok mindenkit, pusztán azért mert Szervezetünk Elnöke a feltárásnak köszönhetően a NAV két ellentmondásokkal teli álláspontját firtatván, fény derül arra az aprónak semmi képen nem nevezhető dologra, hogy az árfolyamrögzítő sorstársainknak adókötelezettsége elkerülhetetlen., a 180Ft./CHF feletti meg nem fizetett összeg után, hiszen az árfolyamnyereségnek számít.

 

Adóhivatali válaszra várnak a devizahitelesek !                                            

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet írásban kérte a NAV állásfoglalását az árfolyamgát adóztatásával kapcsolatban, mely az Egyesület álláspontja szerint a hatályos adótörvények alapján adókötelezettséget jelent a banki adósok számára.
A "devizahiteles mentőcsomag" részeként kínált árfolyamgát során, egyes konstrukcióban keletkező mentesített követelésrész adóztatásával kapcsolatban a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) álláspontja 30 nap után is ismeretlen.
Az állásfoglalás kiemelten fontos, hiszen az adóztatással kapcsolatos információk a lakosság érintett részének a felelős döntéshozatalához nélkülözhetetlen, illetve amennyiben nem kívánja a jogalkotó adóztatni az így keletkező "nyereséget" akkor a törvénymódosítás az Egyesület elnökének (Falus Zsolt Ferenc) a véleménye szerint elkerülhetetlen.
Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

forrás: os.mti.hu/hirek/86169/a_bankcsapda_erdekvedelmi_civil_szervezet_kozlemenye

 

Ha a Parlament az elkövetkezendő rövid időn belül nem hoz egy olyan törvényt, melyet egyszer már megtettek a végtörlesztők esetében, hogy eltekintenek az adókötelezettségtől, nem utolsó sorban nem vizsgálja a végtörlesztők forrásait sem, akkor tisztelt honfitársaim nagyon nagy bajba kerültek az árfolyamrögzítő sorstársaink. Még egy fontos összefüggés, mivel adóévet zártunk ezért ezt visszamenőlegesen kellene, tegye, mely ugye kivitelezhetetlen.

 

Összefoglalva:

Akit már be lehetett csapni az árfolyamgát igénybevételének lehetőségével azt már becsapták, tehát semmi szükség annak fenntartására. Továbbá azt is elfogathatatlannak tartjuk, (hiszen a devizában nyilvántartott ügyfélcsoport, akik közel 4.000.000-an vannak, tisztában vannak a valós helyzettel) hogy a többségi társadalom félrevezetésére alkalmas nyilatkozatokat tegyen a Magyar Kormány képviseletében bárki is.  

 

A valós megoldása a devizában-nyilvántartottak névleges követeléseinek eltörlése. Az éveken át uzsorázott emberek kártalanítása. Helyt kell, álljanak a nemzetközi szervezetek is, hiszen delegáltjaik hamis jelentéseket legalizáltak aláírásaikkal, ezzel megkárosítva a magyar lakosság közel 40%-át.

 

2008-ban a Magyar Állam hamis adatokat közölt a pénzügyi felügyeletre vonatkozóan, nem utolsó sorban az IMF és az Európai Uniós biztosok, hamis adatokat megerősítették aláírásukkal, valótlan adatokat közöltek. Továbbá az EKB - Bank fedezetével az MNB-t ellenérdekelté tették a magyar lakossággal szemben, ezért az Európai Számvevőszéknek, Európai Tanácsnak, Európai Központi Banknak, az IMF-nek nem utolsó sorban a Magyar Államnak kártalanítási kötelezettsége megállapítható! 7.000milliárd forint visszajár, melyet nem kérünk, hanem követelünk!

 

„a legnagyobb ellenállást kell kifejtenünk, mert még mindig tudatlanoknak és ezért feláldozhatónak tekintenek minket”

Grell Antal

B.É.CS.