2013.06.09.Szélkakasok.

Szerintem a legnagyobb tragédia, mely érhet embert, azaz, ha saját gyermekét kell elvesztenie. Mit is mondhatnánk annak a szülőnek ki gyermekét gyászolja? „Az élet mindig megy tovább” Hiszen megszakadt szívének, összetört lelkének, megnyugvást nyújtó szavak nem léteznek, értelmüket vesztik.  Csak óriási lelki erőt és mihamarabbi lelki békét kívánhatunk a gyászoló családnak.

 

Az ember nem akarja és nem is kell, hogy tudja mi történt, de annak okát, értelmetlenségét, míg él megkérdőjelezi, hiszen nem azért ad életet, az édesanyja gyermekének, hogy sírját is Ő ássa.  

 

Tisztelt honfitársaim szorosan kötődik hozzánk minden egyes tragédia, mely bekövetkezik, és nem csak emberi mivoltunkban, hanem személyes ismeretségi köreinkben, az így is lángoló lelkünknek ad újabb szikrát. Ha minden egyes ember egy gyertyaláng lenne, ma Magyarországon láthatnák, egyre gyorsabban hunynak ki a fények és borul minden sötétségbe.

 

Fel kell ébrednünk és meg kell állítanunk a további fények elvesztését, mert látható nem akarják feloldani, megállítani ezt a folyamatot.

 

Vannak, akik megalkuvást, sürgetnek, és törvényen kívülinek neveznek minket. De teszik ezt szélkakasként, hiszen korábban pontosan az ellenkezőjét vallották. De vagy felhívták rá figyelmüket, vagy ajánlatot tettek nekik, vagy megfenyegették őket, de már az sem zavarja őket, ha saját magukkal kell, vitába szálljanak.

 

Mint már tudjátok ezrek lelték halálukat, vetettek önkezűleg véget életüknek, mert kilátástalannak látták élethelyzetüket. Milliók váltak sorstalanná, de, ha minden így marad, akkor ez generációkon átívelő rabszolgatartássá fog válni.

 

Felhívom figyelmét azoknak, akik gúnyt mernek űzni belőlünk, nem rólunk nyilvánulnak meg, hanem 3.000 embert gyászoló családról!

 

Nem kerekasztaloknál, folyosókon, irodákban kell elmondani a valódi álláspontjukat, hanem tessék odaállni a kamerák elé és nem mellébeszélve, nyíltan belemondani a gyászoló családok szemébe: Önnek családtagját csak egy rossz pénzügyi termék, szabályozatlan környezet ölte meg! Nincs elkövető, mert „nemzetérdek”, fenntartható Államháztartás indokolja, hogy megalkudjon, meghunyászkodjon, behódoljon!

 

A valós veszélyt megértve, felismerve, vannak, akik meghátráltak, ez az ő saját döntésük, de akik tovább küzdenek, azokat gúny tárgyává tenni aljasság. Aljasabb és gusztustalanabb szövethalmaz, mint azok, akik ellen síkra szálltunk, mert „elfelejtették” emberi mivoltukat!

 

" a törvénytelenség nem szülhet jogokat"Deàk Ferenc"

 

Ha már nem segítettek, az is elég, ha nem gátoltok minket!

Grell Antal

B.É.CS.