2013.08.04.A pénzügyi jogok biztosának álláspontja a 180-on való forintosítás 6%-os kamaton való továbbteljesítés.

Ez egy szakmai álláspont. Ez a kiindulási alap. Eljuthatnak odáig, hogy felvételkori árfolyam és 4%-os jegybanki kamat...

De mire ez a nagy adomány a spekulánsoknak ?

Az ombudsman gordiuszi csomó átvágásáról beszél...

De így átvágni ezt a gordiuszi csomót még a balkáninak mondott országokban sem szokás... Magyarországon nyilvánvalóan menteni kell a politikai elit és a pénzügyi szektor felelőseit a számonkérés elől... ez lett a pénzügyi jogok biztosának a feladata és persze a folyamatos provokációja az érdekvédelemnek.

A nemzetközi világ és az EU döbbenten figyeli mit művel ez a kicsi de annál ravaszabb ország a lakosságának az 1/3-ával... uzsorázza, kifosztja, lehetetleníti, üldözi !

A Jobbik javaslata a felvételkori árfolyamon való forintosítás is minden alapot nélkülöz, erre kár utcai zavargásokat szervezni !
Én érdekesnek tartom, hogy ebben a kérdésben nem tud radikális lenni !

Mivel az uzsoratőkére kívánnak garanciát adni... szegény bankok által felhasznált forrásokért való aggodalom elvakította őket ?

Ameddig a miniszter urak és a parlamenti képviselők nyaralgatnak addig is foglalkoztatni kell a jónépet... tehát alkudozzunk mint a piacon ?

Akkor tehát alkudozzunk egy jót... 15 év, 20 év ... de legyen inkább életfogytiglan és a teljes vagyon elkobzás ami még felmerülhet !

Doubravszky György mondjon le !

Falus Zsolt Ferenc
B.É.C.S.