2013.08.10. Lehet figyeltetni –

Lehet figyeltetni – követtetni a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezetben végzett tevékenységem miatt!

 

Senki! Senki ne kívánja, hogy Családom és Sorstársaim kifosztását ölbe tett kézzel, a fotelból végig nézzem! Nemzetérdekből nem fogom beáldoztatni magamat – mert, esetleg, így jobban imponálnék másoknak! Senki ne kívánja, hogy életem munkáját, és Sorstársaim is, elveszítsem, elveszítsék, a bankok kapzsisága, uzsorahitelezése miatt! Pláne úgy, hogy levelezéseimből eredően, bankomtól kapott okiratokkal, gyöngyszemekkel rendelkezem. Ezek az okiratok arra engednek következtetni, hogy a pénzügyi szolgáltatóknál köszönő viszonyban sincsenek az ügyfelek adatai, hogy kettős nyilvántartást vezetnek az ügyfelekről. Ha az uzsorahitel nyilvántartásban sorozatosan elnyilvántartják az ügyfelek adatait, adatbázis hibákra hivatkozva, le is írják, majd a kollégák kijavítják, korrigálják, akkor kérdezem én a betétnyilvántartásuk, az oda helyezett betétállomány – már akinek van - mennyire biztonságos?

A földön járok, csak a szegénység, jajkiáltás van körülöttem. Ez lehet abból fakad, hogy nem tartozom a felső tízezerhez! Naponta keresnek meg levélben, személyesen.

Éppen ezért, nincs előttem rózsaszín ködfátyol!

Sajnos, naponta szembesülnöm kell ezzel a kialakult helyzettel.

 

Kedves Barátaim! Kedves Ismerőseim!

Dióhéjban, néhány sorban, leírtam a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet vezetőivel, vezetőségi tagként végzendő tevékenységemet. Aki úgy gondolja, hogy ez számára kényelmetlen, – nyugodtan törölhet ismerősei közül! Az nem korrekt, hogy más oldalakon olvasható, hogy Szervezetünk, ezzel, vagy azzal szembe megy, vagy ezt vagy azt támadja. Mi senkit sem támadunk – mi oknyomozást végzünk és okiratainkkal a háttérben vitatunk különböző hatóságoknál. S ha lehetőségünk van, a nyilvánosság előtt, a  médiában is elmondjuk azokat. Ahhoz, hogy valaki kritikával éljen, más felett pálcát törjön, annak nagyon bele kellene mélyedni, kezdetektől fogva, az ok-okozatokat megismerni.

 

(Zárójelben jegyzem meg, hogy még az sem tántorít vissza – nemrég el akartak küldeni  munkahelyemről emiatt! Úgy gondolom becsületesen dolgozom, elvégzem a rám bízott feladatot. Hogy munkaidő után, szabadidőmben, szabadságom alatt, hétvégén én mivel foglalkozom, - Családom kárára, karítativ tevékenységem miatt - senkinek semmi köze ehhez! Vezetőimet, egy rosszindulatú, félretájékoztató információ befolyásolta, mint utólag kiderült!)

 

Bak jegyében születtem, akikre jellemző a kitartás, a küzdés, – soha sem fogom feladni a 2008. óta folytatott küzdelmemet, senki, semmi kedvéért, pláne – ahogy fentebb is írtam – okiratokkal rendelkezem a bankok elnyilvántartásáról, hogy az annyi, az nem annyi, hogy ez uzsorahitel, ez egy befektetési termék!

Sorstársaim és Én, nem akartuk Családunk életét, élete kis vagyonát rulettre tenni, illetve tőzsdén befektetni, kockára tenni! Aki, akik ezt elkövették a magyar nemzet ellen vállalniuk, kell a felelősséget, és minden ezzel járó következményeket!

 

Szeretettel:

Mácsai Rozália

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

B.É.C.S.