2013.08.29.A riadalom óriásira növekedett!, "egy elfogott jelentés részletei":

Elhatározásunkat, hogy pártként is kívánjuk tevékenységünket folytatni a képviseleti demokrácia megszűnése, "felfüggesztése", érdekekre való korlátozódása, melyet a jelenlegi parlamenti képviselők kivétel nélkül tanúsítanak, így sorsára hagyva a magyar nemzetet, indokolja.

Nem tudunk tovább várni, míg az információkkal rendelkezők, pártok, ismét "jó alkukat és paktumokat kössenek".

Fel kell számolni az államhatalom azon "gondolkodásmódját", mely társadalmi rétegeket kiválasztva rátámad saját nemzetére. Nem hagyhatjuk tovább azt az erkölcstelen fertőt tovább terjedni, mely vírusként öli az emberi jogokat, és csak "illúzióként" elérhetetlen célként tekint az emberi méltósághoz való jogra.

Megteremtette a modern rabszolgatartást, mely teljes beteljesüléséhez nem használ más egyebet, mint a társadalmi rétegek közöttii ellentét generálását.

Nem lehet tovább uzsorára épülő gazdaságpolitikát folytatni, mely veszélyt jelent a magyar lakosság egészére.

Fel kell számolni a következmények nélküli ország státuszát és meg kell szüntetni az egyenlőbbek kiváltságait. Nem létezhet érinthetetlen!

 

A politikai "színtereken", kik arra várakoztak és "húzatták" a megoldást a választásokra időzített megerősített kampányt jó előre felépítették.

A telefonok folyton csörögnek, minden kampányfőnök és sajtóasszisztens, megbízott vezető rettegve figyeli a nap hírét, mely derékba törte minden elképzelésüket.

A háttértárgyalások megszakadtak. Szinte vért izzadva keresik a számukra fontosnak tartott témaköröket, meg a jól bevált társadalmi rétegeket, kikre megalapozhatnák ismételten a semmit tevő megélhetésüket.

Az ellenfél rejtélyesen nagy, nemzetközi kapcsolattokkal rendelkezik és évekre visszamenőleg óriási tudással és bizonyítékokkal vérteződött fel.

Ezért megbízott "tevékenykedők" elkezdték a magánéleti és korábbi életutak feltérképezését, de minden próbálkozás kudarcba fulladt, ezért a "tanácsnok" szerint korállni kell hiszen, olyan nincs, hogy mindenki "hófehér".

Ezzel párhuzamosan sikerült az hegyoldalon tevékenykedők köréből néhányat segítségre "vételezni", de megoszlató és lejárató küldetéseik rendre kudarcba fulladtak.

"Magyarországon évtizedek óta nem látott egységes, elhívatott, elterelhetetlen, oszthatatlan tömbbé kovácsolódott társadalmi rétegről van szó, melyet inkább a lehetőségeinkhez mérten, mértékletesen, de támogatni kell, mert nemzetközi kapcsolatai oly nagy és terjedelmes, hogy hatalmas politikai bukásokat idézhet elő."

Jelentés vége-

A gazdasági érdekek, nem szabhatnak gátat a Jognak és Igazságnak!

Grell Antal

B.É.CS.