2013.10.04.A gyűlölet és az uszítás ellen ...

Volt idő amikor úgy hittük mindannyian, hogy kizárólag csak közösen fog sikerülni véget vetni a bankárok Magyarországi tatárjárásának, az uzsorázásnak... ma már tudjuk, hogy a teljes összefogás kizárt.

A felhergelt, felbőszített állapotban lévő többszörösen is kiszolgáltatott embereket vezetgetve eljutott odáig a populizmusra épülő érdekvédelem önjelölt vezérének egy-két híve, hogy ismeretlenül is képes volt megfenyegetni engem azzal, hogy hátba fog szúrni egy rendezvényen... tehát engem és nem a bankárokat vagy a politikai elit bűnelkövető tagjait kívánta hátulról (!) leszúrni, kivégezni !
Ez a nyílt fenyegetés engem komolyan elgondolkodtatott és mindenképpen ez fordulópont volt a Bankcsapda életében !
A felhergelt és ezt az állapotát kontrollálni képtelen csürhe, ott tombolna és pusztítana ahol tud... a részben a tudatlanságának és fogalomtalanságának betudható okokból, részben a gyűlölet kampányt képviselő vezéri indíttatása miatt, a láthatatlan és megfoghatatlan ellenség helyett "új" célpontot, közellenséget keresne(k) a primitívek... ez innentől bandavezér és az Ő bandája kialakulásához vezet...

/Marian Cozma 1982-2009/

Eldöntöttük, hogy Mi az elvakult dühtől és indulattól vezérelt érdekvédelemtől véglegesen elhatárolódunk, nem támogatjuk !
Az erőszakon és a gyűlöleten alapuló devizahiteles érdekképviselet, nem fogja soha elhozni a kívánt eredményeket, célokat... aki azt állítja, hogy utcai harcokkal kivívható az igazság, az téved és hazudik !
Éppenséggel az erőszakosság az, ami megakadályozza a valós megoldást, hátráltatja a méltányos és igazságos rendezését a problémának... még a felelősségre vonási eljárásokat is elhomályosíthatja az érintettek utcán való őrjöngése, vagy félelemkeltő vonulása !

Túl sokan szeretnének ebből a rétegből spekulánst vagy de leginkább elkövetőt csinálni... erre kiváló terep lehet az utca, ahol a "véletlenül" elszabadult indulatokat már képtelenség korlátozni !

Álláspontunk az, hogy a devizahiteles konstrukció áldozatai helyzetének megnyugtató megoldása és a kívánt felelősségre vonási eljárások, csak a valós tények és információk tömegek általi megismerése útján érhető el !

Falus Zsolt Ferenc
B.É.C.S.