2013.12.17.A tegnapi napot "megkoronázta" az MNB

Észrevételezte, hogy a Kúria nem mondott véleményt a pénzintézetek erőfölényének visszaéléseivel kapcsolatosan.

Akkor adjunk nekik felvilágosítást, hiszen a szerencsétlenjeinek, mint az állami pénzügyi felügyelet "erős és határozott" képviseletének megtestesítői "nincsenek tisztában" kötelezettségeikkel.

Az MNB nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, Állami uzsoráztató és végső hitelezői szerepben, pozícióban tetszelgő, az áll pénzügyi felügyeletet ellátó intézmény alkalmazottai nem tudják, hogy nekik kellene vizsgálatokat indítani a forintárfolyam manipulációjának gyanúja miatt.

Remélem mára mindenkinek világossá válhatott, hogy az Állami fedezet erősebb, mint valaha. A jogállamiság látszatát sem kívánják fenntartani, ha az Államcsőd bekövetkeztének kockázatai elérnek egy bizonyos szintet.

Akik eddig összeesküvés elméletnek tartották állításainkat, azok meggyőződöttek a tegnapi nap folyamán, hogy az Állam és a Bankszövetség egymás zsarolásával van csak elfoglalva, a lakosság meg harmadik félként elszenvedi az elkövetői tevékenységet.

Nem véletlenül rohant az összes bankgengszter a médiába, hogy bizonygassa igazuk volt és tessék továbbra is fizetni, ha nem tessék nyugodtan beledögleni.

Óvatosságra inteném az elkövetkezendő napokban megnyilatkozókat, mert a nemzetközi eljárásokat nem befolyásolja a hazai megrendelt Kúria "jogmegsemmisítési határozata".

Amit tegnapi napon műveltek, az azt üzeni, hogy annál is nagyobb a baj, mint gondoltuk. Ennek viszont súlyos következményei lesznek, hiszen az Államba és hatóságaiba vetett bizalom konvertál a "0"-hoz, a jogállamiság megszűnt.

Egy személyes üzenet: (tudni fogja akinek szánom) azaz anarchista, aki nem emel szót ez ellen a gusztustalan, szándékosan kialakított jogfosztottságra, feláldozhatóságra felépített pénzügyi stabilitási rendszer ellen.

Grell Antal
B.É.CS.