2014.01.27.A tények tükrében!

Majdnem sikerült "meghackelni" és jogutódlás nélkül megszüntetni az Egyesületet, de időben közbe léptünk. (ez azzal járt volna, hogy az összes eljárást, melyet az Egyesület indított megszüntettek volna)

Addig, amíg biztosak voltak ellenérdekeltjeink, hogy a Bankcsapda Egyesület mellé a saját párt bejegyzése sikeresen meg lett gátolva a választásokig, nyugodtak voltak.

A parlamenti pártok és kívüliek nem támogatták az Állam elleni fellépést, mely a büntetőjogi felelősség megállapításának egyetlen lehetősége.

A KTI-t nem támadták, csak az után, hogy kiderült támogatja a Bankcsapda megoldási javaslatait és felvállalja annak minden következményét.

Minket folyamatosan össztűz alatt tartottak, mint egyetlen civil szervezetet, aki nem volt hajlandó a megalkuvásra ,de magabiztosak voltak, hogy mivel úgy hitték álláspontunkat, megoldási javaslatainkat úgy sem tudjuk a parlamentben képviseltetni, ezt majd lerendezik maguk közt az érdekvédők.

Utoljára leírom egyenlőre nem vagyok közszereplő, ezért nem tudom garantálni, hogy tűrühképességemet nem fogja meghaladni a személyemet ért szimpla rágalom.

Az csapja arcul a bajba jutott embereket, akik képtelenek megérteni és saját maguk öntömjénezésén felülemelkedve milliók sorsát saját magukénak vallani, és mindent elkövetni azért, hogy a károsultak, jogfosztottak élethelyzete megoldódjon.

Minden párt megkapta a lehetőséget arra, hogy lépéseket tegyen a lakosság közel feléért, ebből egy volt hajlandó az együttműködésre. A megállapodás alapja egyetlen szempont volt:

Támogatja a Bankcsapda álláspontját és megoldási javaslatait vagy sem.

Ezzel lezártnak tekintem az ügyet. Aki nem tudja megemészteni, annak nem szükséges, de ne hátráltasson a munkában. Nekem nem kell bemutatni egyik pártot sem, és a politikai szokásjoggá vált lejárató kampányszokást is, mert ismerem minden mocskát és gusztustalanságát, ezért is fordítottam hátat neki 2011-ben.

Nekem nem elég, ha valaki sokat beszél valamiről, csak éppen a lehetőségeikhez mérten nem követ el mindent, amikor pontosan tisztában van a valós helyzettel.

Ismételten felhívom mindenki figyelmét nem meggyőzni akarok, hanem tényeket közölni. Kérek mindenit gondolja át ezt a pár dolgot.

Grell Antal
B.É.CS.