2014.02.19.A deviza alapú hitelezés államcsíny a magyar lakosság ellen

A deviza alapú kölcsön, a rendszerváltóként nyilvántartott politikai elit által kizárólag a hatalom megtartása érdekében a pénzügyi elit tagjaival és a kiárusított közhatalom (közjegyzők, végrehajtók) szereplőivel való együttműködés keretében kivitelezett, az államcsőd közeli helyzet megoldására feltalált pénzügyi termék.

Orbán Viktor 2014 február 3.-án arról beszélt a parlamentben, hogy továbbra is ajánlja az árfolyamgátat, mert a pénzpiacok és a világgazdasági események miatt elkerülendő az árfolyamkockázat...
,
A korlátlan árfolyamkockázat görgetésére és felhalmozására feltalált "árfolyamgát" beláthatatlan terhet jelenthet az Adós számára.
Aki az árfolyamgátat ajánlja kockázatkezelés helyett, az vagy tudatlan barom, vagy aktív cinkosa az uzsorás bankoknak.

Az árfolyamkockázatot nem elkerülni kell, hanem kezelni !

A kockázatkezelés államilag történő eltagadása miatt, alappal lehet arra következtetni, hogy az Állam továbbra is koncként tekint a devizásokra, most lehet, hogy az euró alapú hitelesek kerülhetnek a vágóhídra... ez jegybanki (MNB) és államadósság kezelő központi (ÁKK) érdekeltség esetén előfordulhat.


A magyar lakosság számára a legnagyobb létező és valós kockázati elem, hogy a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank devizaspekulációinak a forrás fedezete éppen az a magyar lakosság, akiknek a kifosztásara a közokiratba foglalt, UZSORÁS szerződések szolgálnak !


Falus Zsolt Ferenc
Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet
Budapest 14.sz. választókörzet, XVII és X Kerület képviselőjelölt

Olvass tovább: