2014.02.24.A Magyar Állam a lakosság közel felét, járulékos veszteségnek tekinti a pénzügyi stabilitás "oltárán".

Amióta olvassuk (2011-óta, visszamenőleg) pénzügyi stabilitásról szóló jelentéseket, és felhívtuk a Magyar Állam, a Magyar Nemzeti Bank felelősségére a figyelmet, ellenségként tekint ránk a 2006-2014-es Országgyűlési ciklusokban résztvevők összessége, nem utolsó sorban cinkosaik.A nemzetközi elkövetőkről már nem is beszélve.

Jó lenne, ha már mindenki megértené a Magyar Nemzeti Bank 2008 óta ellenérdekelt a magyar lakossággal szemben.Forint elleni befektetései miatt a forint gyengülése nyereséget termel, erősödése veszteséget.

A hiedelmekkel ellentétben a Magyar Nemzeti Bank 100%-ban a Magyar Állam tulajdona, felügyeletét az Európai Központi Bank látja el.

Azok az "érdekgazdaságtant" végzettek, akik nem azt mondják, hogy a Magyar Nemzeti Bank manipulál a forint ellen, nemes egyszerűséggel hazudnak.

A Magyar Állam 2006-ban kitervelte (Őszödi beszédet tessék végighallgatni nagy önuralommal) 2007-ben előkészíttette, 2008-ban pedig a pénzügyi stabilitást ráépítette a lakosság közel felére, 2009.ben akadálymentesítette (kockázatkezelés megtiltása), hogy elkerülje az azonnali Államcsődöt.

Ha hazai elkövetőkön túl, felelősségre vonás (nemzetközi szervezetek és intézmények) nélkül, a lakosság közel felének megszüntetnék az Állami fedezettel történő uzsorázását, ma is azonnal Államcsőd közeli állapot alakulna ki.

A Magyar Állam a lakosság közel felét, járulékos veszteségnek tekinti a pénzügyi stabilitás "oltárán".

Grell Antal
B.É.CS.
Budapest, 10.számú választókörzet jelölt (lll Kerület)