2014.03.16."Alkalmatlankodók"

Elgondolkodtató, hogy a nyilvánosságra hozott törvények nem motiválják a magukat "sztárügyvédeknek" jog- és érdekvédő szervezeteknek nevezőket cselekvésre, a bíróságokról, ügyészségekről már nem is beszélve.

A Kúriának nevezett államérdeket védő intézmény ül, mint az a bizonyos a fűben. Az alkotmánybíróság holnapra tervezi a szerencsétlenül feltett kérdésekre a válaszadást.

A nagyon, magukat okosnak, jogvégzett embereknek nevezők, demokráciát és jogállamot követelők, óhajtók, annyira "túl képezték" magukat, hogy megismerhettük Magyarországon a "feles" törvényalkalmazást.

A kormány mindig várakozik valakire, hiszen nem akar "jogkövetkezményt" döntésének következményeként. Itt csak az a probléma, hogy ezt már megtette a szükségtelen végtörlesztés és árfolyamgát törvénybe iktatásával, hiszen a törvényalkotási kényszer helyett, az alkalmazás szigorításával kellett volna élniük.

Azt az utat folytatták, mint elődeik, mely a felügyeletlenségből fakadó, feláldozhatóságra építkező, stabilitás megteremtése.

A parlamenti 2006-2014 ciklusban résztvevők összessége totál idiótaként viselkedik. Szajkózzák a saját, lerágott csontként ismételgettet, demagóg, szerencsétlen "megoldási" javaslataikat. Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire nem figyeltünk, és 24 év alatt sikerült az ország értelmi fogyatékosait bejuttatni a parlamentbe (nemzetünk templomába) vagy a szerencsétlenjei még mindig bíznak a csodában, hogy megúszhatják.

Ezzel párhozamosan a B.É.CS. a média elhallgatásának következtében nem tudja tájékoztatni vagy csak korlátozottan a lakosságot, hogy nincs korlátlan kockázatvállalásnak kitéve az ügyfél, csak azt szeretnék elhitetni.

Nem felel az ügyfél korlátlanul múltbeli, jelen és jövőbeli vagyonával.
Ezt 1997 évi.XXX. törvénybe is iktatták.

Grell Antal
B.É.CS.