2014.03.20.Nincs több idő, a türelem rég elfogyott!

Fidesz+KDNP kormánynak négy éve és 2/3-a volt, a devizában nyilvántartott és a végsőkig uzsorázott társadalmi réteg el lehetetlenült élethelyzetét megoldani.

Mára már tudjuk, nincs szükség semmilyen törvényalkotási kényszerre, hiszen kelőképpen szabályozott a pénzintézeti tevékenység, csak eltagadják a törvényi szabályozások meglétét.

Mind a Kúria, mind az alkotmánybírósági döntések csupán a lakosság reményeinek életben tartására és a politikai közéletben való túlélésére voltak alkalmazhatóak, érdemi cselekvések mellőzésére az Állam jogellenes törvényalkotását utólag legalizálni. (végtörlesztés)

Az államcsődtől való félelmükben, a 2006-2014-es ciklusokban az országgyűlések, szak/szakbarbárok, bankszakjogászok, rablóbanda-szövetség, Magyar Nemzeti Bank ugyanezen időszakban vezető beosztású elkövetői, inkább halálra ítélte a lakosság közel felét, mintsem vállalná felelősségét.

Mert az államcsőd többek között automatikusan büntetőjogi felelősségre vonások sorozatát indította volna a regnáló állami képviselete ellen.

De egyesek etikai, mások megélhetésük, megint mások saját jövedelmező vállalkozásaik védelmében (magánközjegyzői, végrehajtói, követeléskezelői) inkább féltik a pénzügyi stabilitást, mintsem a lakosság közel felét.

De mérhetetlen kapzsiságotokért már eddig is nagy árat fizetett a magyar nemzet. Ezrek vére tapad kezetekhez, milliók sorstalanságáért vállalnotok kell a felelősséget.

Tehát maradt, még 17 napotok! Nincs alku! Aki tagadni meri az Állam felelősségét elárulja a magyar nemzetet!

Grell Antal
B.É.CS.