2014.04.09.A kellene, lehetne, valószínűleg, hogyha, stb. szavak használata mellőzhető.

Nyilvánosság elé tárt információkat egyesek saját maguk hasznára alkalmazta. Tartalmas szervezeti munkánk gyümölcseit a hírvivők az értetlenek számára eljuttatva sem voltak képesek megváltoztatni a kommunikációjukat, de a háttérben alkukat köttetek. Megint mások aljas módon profitálnak, nem keveset.

A lehetőség, hogy rendszerszinten beavatkozzunk, állítólagos demokratikus eszközökkel, egyelőre megtorpedózták. Az összefogásról ajvékólók nem összefogni, hanem betagozódni, elhallgattatni, a Bankcsapda álláspontjának megváltoztatására tett kísérletek sorozata volt.

Már számtalanszor felhívtam a figyelmet a forintosítás egyetlen akadálya a Bankcsapda, és a nálunk felhalmozott bizonyítékok halmaza.

Damm Andreának egyetlen dologban igazat kell adnom. Saját szavait felidézem: -ha nem változtattok álláspontotokon és nem keresitek a kompromisszumos megoldást, (valamit azért fizetni kell, nem ajándékot kaptatok), akkor magatokra fogtok maradni, nem lesz egy párt sem aki mellétek fog állni,

Csak figyelmeztettem a megalkuvókat és a most megpihenni akarókat, hamar felfogja mérni a lakosság a saját helyzetét és cselekvésre fogja váltani csalódottságát.

Miért is fog ez bekövetkezni? Pusztán azért mert a méltánytalanul támogatott képviselőik, hamarabb cserben fogják hagyni őket, mint azt gondolták volna. Emberek nagyon hamar itt van a moratórium lejárta.

Mivel nem lett megteremtve a politikai akarat, ezért, olyan mészárlásba fognak kezdeni a pénzintézetek végrehajtóikon keresztül, amilyen vérfürdőt nem látott még Magyarország.

Most időben jelzem. Lehetőséget fogunk biztosítani a valós véleménykinyilvánításra. A kérdés:élni fog-e a magyar lakosság közel fele a lehetősséggel vagy sem?

Összefogást akartok? Akkor álljatok egymás mellé, mert az embereknek kell képesnek lennie a saját helyzetét felmérve a cselekvésre. Nem vezetőre, királyra, vezérre, hanem hitre, becsületre, önvédelem képességére, iszonyatos, tántoríthatatlan, megingathatatlan erőre van szükség.

A Bankcsapda közel négy éve utat mutatott, melyről senki soha nem tudott és nem is fog tudni letéríteni minket. Már csak el kell döntenie mindenkinek saját magának, képes akar lenni arra, hogy félre tegye kétséget, aggódását, reményvesztettségét és rálépjen a Jog és Igazság útjára.

Mely út nem egyszerű. Sokkal nehezebb, mint a becstelen, de járható.
Mert nekem ne tegye fel senki a kérdést:hogy miért vagytok gyengék?. Miközben a hitetlenek, kétkedők, felvilágosulatlanok táborai azon dolgoznak, hogy a kétségeket erősítsék.

Mert, ha valaki képes megnézni, soha nem mernek vitába szállni velünk, hanem csak a személyünkben támadnak.

A "mészárszékek" készen állnak a sorstalanok tömegeit fogadni. Nincs sok ideje az embereknek eldönteni, hogy fejet hajtanak vagy mellénk állva együtt, egymásért, családjainkért, gyermekeink jövőjéért hallatjuk hangunkat.

 

Mint ígértem a meghirdetett UZSORAHARC a választások után is folytatódik.

Eddig is 2/3 volt. 2011-ben, 2012-ben, 2013-ban nem voltak választások, mégis tettük, amit tennünk kellett. Ma sem látom másképp helyzetünket.

A feladat adott, a bizonyítékok rendelkezésünkre állnak, a tudás garantált. A háború folytatódik. Mert továbbra sincs, olyan erő vagy hatalom, mely meghátrálásra, megalkuvásra tudna kényszeríteni.

Nem tudom, még hová sodor az élet, de addig nem nyugszom, amíg meg nem szüntetjük az állami fedezettel történő uzsoráztatást.

Sok barátra leltem és ellenfélre tettem szert, de nem azért mert aljas vagy szándékaim tisztátalanok voltak, csupán azért mert nem értettek, nem hitek vagy éppen nem ismertek.

Vannak, olyanok is, akik nem azok valójában, mint aminek mutatják önmagukat. Na ők az igazi ellenségeink, akiknek tevékenysége ártalmas és szándékosan a megosztásra törekszenek.

Nekik a száműzöttség és a szégyen lesz a jutalmuk, mert hamarabb elérkezik az igazság pillanata, mint azt bárki is gondolná.

 

Grell Antal

B.É.CS.