2014.05.07.Érdekgazdaságtant előtérbe helyezők..

Érdekgazdaságtant előtérbe helyezők egy-két információt, adatot nem kívánnak figyelembe venni.

2003-as évi gazdasági adatok az utolsó, mely Magyarország gazdasági adatairól, teljesítményéről valós képet, gazdasági teljesítményt mutat.

2004-ben amikor Magyarország csatlakozhatott, felvették, (kinek mi tetszik) az Európai Unió tagállamai közé, már nyoma sem volt ennek a teljesítménynek, eredményeknek. Na ennyit a megfelelési kényszernek és statisztikai adatokkal teletűzdelt hazugságáradatról.

Felmerülhetnek a kérdések: miért, vagy kinek, kiknek az érdeke volt a csatlakozás évében,hogy teljesen kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön hazánk?

Már csak az Európai Központi Bank működését, meghirdetett, előkészített programjait kell vizsgálni, megérteni és megkapjuk a válaszok egy részét.

A kiszolgáltatottság miatti feltételek nélküli, védekezés-képtelenné vált Magyarországgal azt csináltak, amit akartak. Meg is tették. Ide vezethető vissza a mai multinacionális cégek "monopoljog" helyzete, a védtelenné és kiszolgáltatottá vált hazai gazdasági szereplők, kisvállalkozói szektor ellehetetlenítése. Nem utolsó sorban az Európai Központi Bank által "meghirdetett" egyetemleges, a csatlakozó országok Nemzeti Bankjaira nézve kötelező programját.

Mindez történhetett és történik pusztán azért, mert az elkövetői réteg nem kívánja felelősségét vállalni az Ország tönkretételéért. Mindent megtesznek, hogy elkerüljék az elkerülhetetlent. Ennek tükrében már nem is annyira abszurd, hogy 2008-ban egy korábbi IMF tanulmány lépéseit, "lemagyarított" változatát hajtotta végre a Magyar Állam.

Sterilizált tőkeáramlás........ (devizában való nyílvártarthatóság)

Grell Antal
B.É.CS.