2014.06.24.Nem tudok azonosulni, az eltagadással!

Azoknak, akiknek még mindig nem vált világossá, egyértelművé álláspontunk, egyértelműsítem. Tisztában vagyunk az elkövetett cselekmény súlyával, annak nem megfelelő kezelésének következményeivel, az elkövetői réteg, személyek kilétének, azok pénzügyi és gazdaságra gyakorolt szerepével. Továbbra sem kívánok, olyan szándékot támogatni, mely kimondja a vélt igazságait, de tagadja a valós eseményeket a kockázatok miatt, azt üzenve a lakosságnak: "ma nem lehet igazatok".
Látható, érzékelhető, hogy sokan képtelenek összekapcsolni az EU/IMF 20milliárd euróját, melyet befektetett a Magyar Állam, a Magyar Nemzeti Bankban, a lakossági "devizahitelezéssel". Azt meg már egyre kevésbé, hogy ennek a folyamatnak, mi köze az Európai Központi Bankhoz és a meghirdetett programja szerinti jegybankkartellhez. Ezért is óva intem a Magyar Állam képviseletének azon "erővonalait", melyek képesek lennének ösztökélni (újra) mindenkit a jegybank spekulációs forrásának eltagadására. Az is egyre nyilvánvalóbb, hogy egyre fokozódik az ügynöktevékenység, mely gátolni, szabotálni próbálja azon erőfeszítéseinket, mely a valós megoldások felé vezet, nem csodálkozom, hiszen a sajtóhírekkel ellentétben, ezermilliárdos nagyságrendű tételről van szó.

Elvetélt ötletbörzének tartom továbbá, az államcsőd félelemétől való cselekvőképtelenség indoklását is, hiszen ez csak és kizárólag, akkor tudna bekövetkezni, ha nemzetközi és hazai büntetőjogi felelősségre vonások nélküli beavatkozás történne meg. Nem véletlen az a folyamat sem, mely a hatóságokat kívánja összemosni, legfelsőbb bírói fórum, legfőbb ügyészség, pénzügyi felügyelet! Nem beszélnek az önkormányzati devizakötvény kibocsátások nyerteseiről, (forint elleni befektetések) nem beszélve azon befektetői rétegről, akik a KOCKÁZATKEZELÉS lehetőségével, forint gyengülés esetén, milliókat, milliárdos nyereségre tettek szert. Na akkor mit is “vállalt” át a kormány?

Önkormányzatokon, annak is a pénzügyi bizottságainak tagjain kívül, egy jól beazonosítható befektetői rétegen kívül, bennfentes információkkal rendelkezőkön kívül, senki nem kapott KOCKÁZATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓT, mely tartalmazta, példákon keresztül levezetve, hogy mekkora forint gyengülésnél, mekkora nyereségre tehetnek szert. Az "átfogó" tájékoztatásba bele tartozik a KOCKÁZATKEZELÉS is! Tessenek megemészteni a fent előadottakat, mert a valós pénzügyi termék, melyet a lakosság rendelkezésére bocsátottak, az valójában (állami konszolidációs adó) nemzeti uzsora! Csak ismételni tudom önmagam:
 
Minden egyes, megnyilvánulás, mely a Magyar Nemzeti Bank és annak Tulajdonosa (Magyar Állam) felelősségének elkendőzésére, bagatellizálására irányul, hadüzenetnek kell tekinteni,"érkezzen" az bárhonnan, bárkitől!

Grell Antal
 B.É.CS.
ui_Magyarország legnagyobb uzsorás intézménye forint elleni spekulációs tevékenysége okán, a 100%-ban a Magyar Állam tulajdonában lévő jegybank!