2014.10.21.Szándékosan elhallgatott és elhallgattatott média!

Súlyos a csend szinte már nyomasztó, de egyben reménykeltő is. Óvatosságra intünk mindenkit, hiszen ez a vihar előtti csend is lehet.

2012.augusztus 10-én átléptünk egy határt, mely után nincs visszaút és nincs meghátrálás. Kértünk nem egy országot és teljes nemzetét, hogy mindentől és mindenkitől függetlenül, tárgyilagosan véleményezze és ossza meg velünk és a világgal az igazságot és ha kell oltalmazzon minket.Egyeseknek megkérdőjelezhető lehet, de, csak azért mert nincsenek tisztában a valós helyzettel vagy ők is annak a hatalomnak a csatlósai kik eltaposnak országokat.

Már nem csak létezünk bele a világba, hanem egyre tudatosabban, egyre felvilágosultabban bízni kezdünk abban, hogy még számunkra is létezik az igazság. Azok az okiratokkal alátámasztott bizonyítékok, melyek átadásra kerültek, már hónapok óta porosodnak a magyar nyomozóhatóságok polcain. Azóta nem tudni hány ember vesztette el otthonát, hány család szakadt szét, vagy vetet véget életének saját-kezűleg. Ezt mindazoknak a lelkén szárad, akik tétlenséget választották a tettek helyett.

A magyar médiának csak az a hír, ha botrányról számolhatnak be (kivétel egy kettő). Mivel nem botrányért, hanem a jogért és igazságért küzdünk, nem vagyunk érdekesek. Nem pucér üleppel rohangálunk, és nem dobálunk, rendőröket nem érdemeljük meg a nagy-nyilvánosságot.

Pedig közvetlenül 5.000.000 magyar ember életéért és, ha nincsenek is tisztában vele a teljes magyar lakosságért is szembeszálltunk a világgal. Mert Magyarországon mindenkit, súlyt a devizahitelezés hiába ő személyesen nem vette igénybe ezt a „nagylelkű” szolgáltatást, megtették ezt helyettük az önkormányzatok, akik ezzel eladósították a teljes magyar lakosságot. Itt ezen a ponton feltesszük a kérdést: amikor arról beszél valaki, hogy felelőtlen, buta, gazdag, elzabáló, üdülgetőnek nevezi a devizában nyilvántartott, kirabolt embereket, minek nevezi az önkormányzatokat, képviselő-testületestől?

A lelepleződött bankok sorban azt állították „tévedtek”, de nem azért, mert megtértek, hanem azért, mert következetes nyomozómunkánk után nem tudtak már tovább hazudni, ártatlanok? Ha egy sikkasztót, csalót, rablót elfognak a hatóságok és azt mondja „tévedtem”, akkor ártatlan?

Kedves magyar társadalom tehát mindannyiunk érdeke, hogy végre napvilágra kerüljön a teljes igazság és megtanulják, Magyarországon, a bankszektornak sincs ingyen ebéd.”

Tisztelettel: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet