2014.12.04.Nincs jobb és nincs bal, csak tolvaj! (újratöltve)


Rengetegen teszik fel a kérdést, hogyan tovább? A válasz nem azért marad el mert nem kíván senki válaszolni, hanem azért mert nem lehet érdemi választ adni.

Az elmúlt hetek elemzésével eltöltött időben és a sajtóban egyre erőteljesebben kibontakozó kitiltási botrány, (mely mára nem az) érzékelhető, hogy összeomlás előtt áll Magyarország.

A politikai közélet saját magával van elfoglalva, mindegyik fél saját magának akarja a lehető legtöbbet kihozni a felfokozott közhangulat és a nemzetközi nyomás okozta káoszból, miközben ismét a lakosságot hagyják magára.

A devizában nyilvántarthatóság ötletgazdái mennek neki a fenntarthatóságot garantálóknak, de csak a lakosságnak készített forgatókönyv szerint.

Nem támadják a perek felfüggesztésének szükségtelenségét. Nem támadják a Legfőbb Ügyész "cselekvőképtelenségét". Nem érdekli őket a kitiltottak közt szereplő korábbi tisztségviselők személye. Nem érdekli a kormányzathoz közel álló üzletemberek személye. Nem utolsó sorban nem érdekli őket a jelzáloghitelek mögül "eltettünk" dollár-ezermilliárdok sorsa, azaz a tolvaj(ok) kiléte.

Nem érdekli a jól kiképzett (mert őt évig tanult) azt még sem fejlődőtett, hogy a papa követeléskezelő igazgatóságának ragja. Nem érdekli őket a jht1997.XXX. törvény, mely minden szerződésben megtalálható és mely a kockázatkezelésre kötelezi a pénzintézeteket. (Helyette vót, vagy nem vót)

Adják nektek drága sorstársaim a NAV ügyet tálcán szállítják, nem baj, hogy nincs, de van, de mégse, de mégis bizonyíték, miközben a Kúria döntések, mely ellentmondásoktól és vérbíróságokat idéző módon történtek nem zavarja őket.

Korrupciót akartok, kaptok NAV-ot, amikor nincs olyan devizahiteles ügy, mely akár vizsgálati szakaszba kerülhetne, vagy, ha netán kerül erőből leállítják. Költségvetési csalást akartok, hát miért nem a pénzintézetek ügyleteit vizsgáljátok?

Mert nem szabad.Összeroppanna a pénzügyi stabilitás, ez pedig nemzetbiztonsági kockázatot jelent,. szerintetek.

A lakosság szerint pedig a politikai korrupt és mára elpofátlanodott, gátlástalanná és aljassá vált 25 évet átölelő rablóbandává silányodott politikai szereplők jelentik Magyarországon a nemzetbiztonsági kockázatot,

A Kúria közreműködésével megsemmisült a jogállam. Csak lefele működik a karhatalom súlya, amint veszélyben érzi magát a rablóbanda, közbelép. Ezért és nem a védelmetekben történtek a "devizahiteles" perek felfüggesztése.

Tehettek feljelentést, majd az V,,,,XIII...Kerületi kijelölt és megbízott ügyészség elutasítja. Ha netán mégis egy "meggondolatlan" ügyész eljárást merne indítani, sebaj, majd két hét múlva újra megnézve korrigálja "hibáját", megkérik rá.

De a NAV az igen, azzal kell foglalkozni, mert korrupt mondta Amerika. Igen két éve porosodnak feljelentéseink, de nem érintet neve nincs cégek csalásáról, hanem a Bankszövetség tagjainak bűncselekmény-sorozatáról. Na de arról nem szabad beszélni.

Közben pedig a civil szervezetek vezetőit, akár hamis állítások tömkelegével is eljárások alá vonják.
2015 október 05-én végleg megoldották a peres eléjárások, pénzintézeti stabilitását: 37/A

Grell Antal
B.É.CS.
ui:az áldozatok száma meg csak növekszik.