2015.04.02.Nyílt levél Csányi Sándornak!

Nem is tudom, hol kezdjem, hiszen nem reagáltál megkeresésemre. Pedig titkon reméltem, hogy hangvételemet érdemesnek találód, akárcsak Lázár Jánosét, de nem így történt. Persze a rajongóid, most gúnyos örömmel elkönyvelik, ki vagyok Én, hogy érdemben foglalkoznod kellene bírálataimmal. De azt nem tudják, melyet mára mindketten pontosan tudunk, ezért megbocsájtható tudatlan kirohanásaik.
Tudatom veled pontosan értem, miért is nagy magabiztossággal állhatsz nap, mint nap a sajtó nagynyilvánossága elé? Mint ahogy azt is mindketten tudjuk miért is a legtőkeerősebb pénzintézet az OTP. Sikerült eleget lopni a lakosságtól!
De ez nagy hiba volt! Emlékeztetnem kell téged Alphonse Gabriel Capone alvilági nevén „AlCapone vagy Sebhelyes arcúra akire nem tudták rábizonyítani a rengeteg gyilkosságot, de adócsalásért száz éveket kapott. Azt gondolom tevékenységednek köszönhetően ez a példa lebegjen szemed előtt nap, mint nap.
Pontosan tudom, hogy rengeted "szívességet" tettél a Magyar Állam korábbi és jelen képviseletének, ezért meg is kaptad a közelmúltban jutalmadat. De tájékoztatnom kell téged, hogy ez cseppet sem érdekel, sőt inkább felbosszantott ez az aljas, a magyar lakosság szembeköpésének ténye!
Tisztában vagy vele, hogy fedezetet nyújtanak neked a szolgálataidért, de egyvalami elkerülte a figyelmét mindenkinek. A koncepció, melyből kiindultatok, hogy a lakosság pénzügyi ismerete konvergál a nullához és ezért képtelen lesz feltárni a valós eseményeket, az egymásra épülő kormányzati cselekményeket, elbukott!
Azt csak neked jegyzem meg, nem mindennapi cselekedet, hogy viseled a mindennapi gyalázkodó véleményeket, miközben Te csak egy bizonyos folyamat strómanjaként tartód orcádat a nyilvánosság elé! Itt ezen a pontos meg is kérdezem, valójában az OTP Faktoring kiket és milyen üzleti tevékenységet takar?
Kérlek ne hivatkozz üzleti és banktitokra, mert mára mindketten tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy ez tőled nevetségesen hangozna!
Üzleti partnereddel az AIG-vel felvéve a személyes kapcsolatot érdekes tényekre derült fény. Mára tisztában vagyok azzal, miért is a legtőkeerősebb az OTP. Mert nektek sikerült a legtöbb hitel-és komplex biztosítási dollár milliárdokat ellopni!
Azt kell mondjam nem kis teljesítmény volt megtervezni, felépíteni, kivitelezni és mindezt titokban tartani egészen 2014-ig! Kérlek tartózkodj a továbbiakban attól a nyilatkozataidban megfogalmazott kijelentéseidtől," hogy az OTP-csoportnál minden rendben, mert a felügyelet naponta ellenőrzi." Azért ez nagyon szánalmas magyarázat, de, hát te ezt pontosan tudod. (gondolom könnyek áztatta arcodon széles mosollyal tudtad csak ezt megtenni)
Mindent összefoglalva, tudom, tudjuk, hogy mit követtél el. Azt is kik és mikor, miért asszisztáltak cselekedeteidhez. Egyetlen kérdés maradt már csak nyiltva:
- Mikor érkezik el az ideje annak, hogy feladja az OTP-csoport a pozícióját?
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ennek nagyon hátrányos következményeit viselned kellene, a nemzetközi partnereid rossz szemmel néznék, és rád nézve egészségedre nagyon káros hatást gyakorolnának, de erre csak azt lehet mondani lettél volna tisztességesebb!
Tudatom veled, hogy engem nem érdekel az sem, ha ezzel egy pénzügyi válság reális esélyét megnöveljük. A pénzügyi stabilitás, helyett a magyar lakosság életben maradását tartom fontosabb célnak. Nem utolsó sorban megköveteli mindenkitől, akiben egy szikrányi becsület is maradt, hogy a több ezer áldozat és milliók ellehetetlenülése okán, az áldozatok békére leljenek, a túlélők új élet lehetőségét, igazságot és szabadságukat visszakapják!
Grell Antal
B.É.CS.
ui_az igazság egyszer mindenkit utolér!