2015.06.09. Nincs jobb és nincs bal, csak tolvaj!

Köszönöm mindenkinek a rengeteg elismerő üzenetet és a néhány erőteljes kritikát is!

De ugyanazt tudom mondani, mint évekkel korábban. Nem tudok elvonatkoztatni a politikától, bármennyire is szeretném. Mert, ha tetszik, ha nem, minden politika.

Politika, hogy mennyit keresel munkahelyeden, politika, hogy mit vásárolhatsz és mikor,. Politika, hogy gyermekeink milyen oktatásban részesülnek, politika, hogy milyen egészségügyi ellátásban részesülsz, politika, hogy utódaidra tudsz-e hagyni az adósságodon kívül bármit is.Nem utolsó sorban a jogálmiság erőteljesen megkérdőjelezhetővé vált napjainkra, hiszen mindent felülír a pénzügyi stabilitás!

Nincs politikai ambícióm a mai értelmezés szerint, pusztán a tények tükrében oldaliságtól, szimpátiától függetlenül, a következetességet szem előtt tartva megfogalmazom bírálataimat!

Engem személy szerint nem nyugtat meg, hogy egy "szimpatikusabb", akarja kivégezni családomat!

Ezért lehet bírálni, lehet jelzőkkel illetni, de egyet nem lehet, süketen és vakon mindent elhinni, eltűrni, amit egy "szimpatikusabb" akar elkövetni!

(remélem ismét egy kicsit "köz-zavartam!")

Grell Antal
B.É.CS.
ui_nincs tökéletes ember, (én sem vagyok az), de lehet arra törekedni, akkor viszont nem lehet alapvető elveket feladni!