2016.03.13. Nemzeti Uzsora!

Tudta Ön, hogy a 2008 -as EU/IMF hitelmegállapodás 20milliárdnyi euróját a Magyar Állam a "devizahiteles" családok megmentésére kapta?

Tudta Ön, hogy ezt az összeget a Magyar Állam a Magyar Nemzeti Bankban befektette és forint elleni spekulációkra használta fel?

Tudta Ön, hogy az Európai Központi Bank tudta és engedélye nélkül nem tudták volna ezt megtenni?

Tudta Ön, hogy Magyar Nemzeti Bank ezzel a csalárd tevékenységével veszélyt jelent a magyar lakosságra?

Tudta Ön, hogy egy korábbi IMF tanulmány lépéseit hajtották végre Magyarországon 2008-ban? (sterilizált tőkebeáramlás)

(A Nemzetközi Valutaalap {International Monetary Fund : IMF} professzora Jang-Yung Lee által 1997 márciusában publikált tanulmány alapján – melynek címe „Sterilizált tőkebeáramlás” {Sterilizing Capital Inflows} – alappal lehet következtetni a hazai Jegybank {Magyar Nemzeti Bank : MNB} csalárd és helytelen magatartására, melyet a tanulmányban úgy neveznek, hogy „Eladta a hátát idegen devizában”. (2008 = 20 milliárd euró) A Jegybank számára kialakított helyzetben előállt, hogy a forint árfolyamának a gyengülése „nyereséget”, míg a forint erősödés „veszteséget” eredményez)

Tudta Ön, hogy Simor András volt jegybank elnök és Oszkó Péter volt pénzügyminiszter a Haza és Haladás "szakmai műhelyéből" érkeztek?

Tudta Ön, hogy Oszkó Péter ma is az OTP alkalmazottja, egyik csoportjának vezetője, akiknek a befektetések és kockázatkezelhetőségek a fő profiljuk?

Tudta Ön, hogy az önkormányzatok megkapták a kockázatkezelés lehetőségeiről a tájékoztatót?

Tudta Ön, hogy a tájékoztatóban leírják, hogy mekkora forint gyengülésnél mekkora nyereségre tesznek szert az önkormányzatok?

Tudta Ön, hogy a lakosságnak kínált szerződésekből szándékosan kihagyták a kockázat kezelési technikákról és lehetőségekről szóló tájékoztatót, melyet az önkormányzatok megkaptak?

Most már tisztában van vele, hogy Ön áldozatává vált az Állami konszolidáció "oltárán"?

Tudta Ön, hogy mindezért a Bankszövetségnek, a Magyar Államnak az IMF-nek az Európai Központi Banknak kártalanítási kötelezettsége van?

Tudta Ön, hogy a lakosság "devizában" való eladósítása az Államérdekből szándékosan történt?

Tudta Ön, hogy, ha nem adósítják el a lakosságot 2008-ban, az Államcsőd bekövetkezik?

 Tudta Ön, hogy, a devizában-nyilvántartott lakosság nélkül ma is Államcsőd fenyegetne?

 Tudta Ön, hogy a "devizahitelesek" tragédiája az Állam és a Bankszövetség egyetemleges bűncselekmény sorozatának eredménye?

Tudta Ön, hogy a járulékos károkozás már az egész magyar társadalmat sújtja?

Tudta Ön, hogy Magyarország pénzügyi stabilitásának legnagyobb "alappillére" a lakosság közel felének közvetlen uzsorázása?

Tudta Ön, hogy ezt minden parlamenti párt tudja?

Tudta Ön, hogy a Matolcsy György vezette Jegybank semmi újat nem talált ki, hanem pusztán folytatják elődeik forint elleni spekulációs tevékenységét?

Tudta Ön, hogy a teljes hazai médiában/sajtóban hírzárlatot rendelte el/meg, a lakosság felvilágosításának megakadályozása érdekében?

Tudta Ön, hogy Amerika is érintett a Magyarországon "elterjesztet" pénzügyi termék fedezete okán?

Ha a Magyar Állam és az MNB banktulajdonos, akkor kinek "dolgozik" az Önálló Bírósági Végrehajtó?

A legnagyobb ellenségünkkel kell leszámolnunk: a következmények nélküli Magyarország státuszával, az érinthetetlenek, egyenlőbbek kiváltságaival!

Volt, aki kíváncsiságból, volt akit tényleg érdekelt, de volt aki csak személyeskedő ostobaságból kérdezte mi történt 2013-ban!

Akkor tisztázzuk! (videó:https://youtu.be/TE5Q1Rckm0M)


Úgy álltunk fel az asztaltól, hogy a Nemzetközi Valutaalap is egyetért abban, nem lehet és teljesen felesleges több millió embernek pert indítania külön-külön bankja ellen! Hiszen az árfolyam-spekulációért a jegybanknak vállalnia kell a felelősségét!

Abban maradtunk, hogy a tőlünk átvett dokumentumokat kielemezve - ha szükséges - egy újabb tárgyalást is kilátásba helyezve, megkezdik a pénzügyi felügyelettel, a jegybankkal és a magyar kormánnyal az egyeztetéseket!

Közvetlenül utánunk újra leült tárgyalni a magyar kormány Varga Mihály vezette delegációval! Mi is történt?

A kormányzati egyeztetés után, "kizavarták" az IMF-t Magyarországról! Kifizették a IMF-hitelt, majd felfüggesztették az összes folyamatban lévő "devizahiteles" pert, elszámolás, végül kapott a magyar lakosság a nyakába piaci árfolyamon való forintosítást!

Mindeközben a Kúriától megrendelték azokat a jogegységieket, mely "biztosította" Amerikát - visszakapják a lopott "holmit"!

Varga elvtárs és bandája, csak arról "felejtette" el tájékoztatni a magyar lakosságot, hogy nemhogy kizavarták az IMF-t, hanem annak egy tanulmánya alapján, azt "lemagyarítva" uzsoráznak minket!

Tehát aki számonkérni, elszámoltatni, felelősségre vonni, nem pedig csak gyalázkodni, lejáratni kíván, annak a célkeresztjének középpontjában a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank kell legyen!

2008 óta ennyi hazaáruló, kollaboráns, uzsorás, tolvaj, egy időben és helyen, még soha nem élősködött a magyar nemzet "testén"!

Grell Antal

B.É.CS.

Ui_"Ez a lényeg : "nem vitatható, hogy a devizahitelezésen keresztül, az érintett ügyfélcsoportnak kb. 4.000.000.000.0000.- Ft, azaz négyezer-milliárd forint árfolyamvesztesége keletkezett, melyért a Magyar Nemzeti Bankot is kártérítési felelősség terheli. Az MNB brutális árfolyamnyereségére tekintettel, éppen a devizahitelesek mentették meg a Magyar Nemzeti Bankot és a Magyar Államot"