2016.05.27. Lentner Csaba meg(”öő”)rült?

Az a tény, hogy egyetemeken “fertőzheti” a hallgatókat egyenesen felháborító! Már azt sem titkolja, (bár finomabban fogalmaz) agymosást kell végezni azért, hogy a tolvajra “megideologizálva” hősként tekintsenek! Visszaél azzal a közbizalommal,amit akkor szerzett amikor (még a "háttérhatalom" markában tartotta az MNB-t) megírta a Kaszinókapitalizmus című szösszenetét!

Abból a véráztatta, magyar családok véréhez tapadó milliárdokból merészel "kampányolni", melyért mai napig teszik az utcára az embereket!

Pedig nem vitatható, hogy a devizahitelezésen keresztül, az érintett ügyfélcsoportnak kb. 4.000.000.000.0000.- Ft, azaz négyezer-milliárd forint árfolyamvesztesége keletkezett, melyért a Magyar Nemzeti Bankot is kártérítési felelősség terheli. Az MNB brutális árfolyamnyereségére tekintettel, éppen a devizahitelesek mentették meg a Magyar Nemzeti Bankot és a Magyar Államot.

A jegybank vezetését a forint elleni spekulációért, nem dicséret illeti, hanem kártérítési- és büntetőjogi felelősség terheli.

Több ezer embert végeztek ki, milliókat lehetetlenítettek el a sterilizált tőkebeáramlás, azaz MNB ellenérdekelt pozíciójának felvételével! Úgy állítja be önmagát, mint ötletgazdát, pedig csak egy IMF tanulmányt "plagizáló", nemzet és hazaárulok létszámát bővíti a szerencsétlenje!

Grell Antal

B.É.CS.

ui_aki s jegybankot védelmébe veszi, újra és újra elárulja a magyar nemzetet! Nem szobrot, hanem börtöncellát érdemel a jegybank, korábbi és jelen vezetése!