2016.11.04. Most írjam azt, hogy kiszivárgott?

A titkosszolgálatokat is felügyelő miniszter hetente teleokádhatja a magyar közéletet, miközben egy bűnszervezetet pátyolgat. Olyan színre emelték a bűnpártolást, mely korábban elképzelhetetlen szereplőket is bemocskol. Azt gondolják, mivel az érintettek köre, magas rangot és tisztséget betöltők, nagy gazdasági érdekeket befolyásolóknak ugyanaz az érdeke, soha nem kell felelősséget vallaniuk tetteikért!

Sokan vannak még akik látnak reményt a hazai hatóságok elfogultságmentes felderítésében vagy éppen igazságszolgáltatásban bízva a tárgyalótermekben hisznek. Na ez egy hamis mondhatnám illuzionista tévképzet!

Beképzeltség nélkül állíthatom - hiszen nem hallottam róla valakitől, hanem tapasztalataim okán - az országban már nem nagyon létezik ügyészség, rendőrség, mellyel ne kerültem volna kapcsolatba az elmúlt hat év alatt.

Napjainkban már nem titkoltan - de "virágnyelven" - tájékoztatnak a határozatok nem szakmai, nem megalapozatlanság, nem a bűncselekmények hiánya, hanem a Magyar Állam elvárásainak megfelelően születnek!

A bíróságoktól pedig szintén elvárás minden devizahiteles kivégzése, bármi áron!

Itt emlékezzünk meg a politikáról is, hiszen kedves magyar társadalom, államérdekből (nemzetgazdasági) kell halnotok, követeli a Magyar Állam a vérfürdőt!

De itt most nem az én, hanem a parlament patkóiban ülők véleményét foglalom össze, mit is gondolnak rólatok:

- Ezekkel akartok bármit is csinálni? Azért nem jelentős a veszély, mert egy gyáva, besz@ri, saját félelmeitől görcsöt kapott, bénult embereket nem lehet mozgatni. Mitől tartsunk?- hiszen sikeresen gyengítik egymást, ha kirúgnám a széket alóluk, még ők kérnének bocsánatot. Hiába van igazad - soha nem lesz igazad, ha nincs mögötted kétmillió ember, Hiszen ezek választani sem járnak, akkor miért tartaná potenciális veszélyközösségnek a politika őket? Majd most megtanulják, hogy egyszer és mindenkorra hová kell tenni a voksot. Ez nem buszszúállás, hanem egyfajta pedagógia. Ezt így nem lehet, követeljétek az eltörlést, de mondjatok le a felelősségre vonásról. Ezt mi tudjuk, azt hittem törvényjavaslattal érkeztek stb.

Most nem írom le azokat a véleményeket, mely szerintem nem tűr nyomdafestéket, nagy valószínűséggel pedig a futballrajongókként viselkedők pedig csak valamilyen politikai támadásnak érnék meg a szembesítést.

Pedig drága feláldozhatónak tekintett magyar társadalom, a korlátlan nyereségvágytól elvakult "politika" csak eltaposandó férgeket, az állami konszolidáció okán feláldozható, a perverz urizálásukat kielégítő tárgynak tekintenek mindenkit!

Ennek ellenére ma is azt gondolom, hogy a megfelelően, a tények alapján tájékoztatott lakosság képessé tud válni az önvédelemre, annak bármely eszközének bevetésére.

Véleményem szerint - mivel nem pártban gondolkodom - 100.000 elégedetlen ember - aki már nem kér hanem követel - ki tud állni jogaiért, családja védelme érdekében! Egyesével mindenkit lelehet mészárolni, de egy tömböt képtelenség elhallgattatni, na ennek tükrében kell felháborodni!

Grell Antal

B.É.CS,

ui_ Ébredjen már mindenki fel:::::itt most nem "csak" Falus Zsoltot és a Bankcsapdát fenyegették meg, hogy ellehetetlenítik, ha beszélni mer szó szerint kivégzik, családostul, hanem a lakosság több, mint felének üzentek, ne merészeljetek kiállni az igazság mellet, mert a pénzügyi stabilitás megköveteli halálotok! A legelvetemültebb bűnözők is tiszteletben tartják a nőket és gyerekeket, de ennek a szektornak semmi sem szent!