2016.11.11. A Magyar Állam pénzügyi stabilitását a Nemzeti Uzsora biztosítja!

Amíg a magyar társadalom eltűri a Nemzeti Uzsorát, addig itt nem lesz sem oktatási, sem egészségügyi, sem szociális, sem pedig munkaügyi reform, mely ember és családközpontú!

A mostani környezet, csak a bankárdiktatúra felépítését segíti! Ezért kell meghalnia, a kórházakban, belefagyniuk (akitől még nem vették el) otthonaikba vagy éppenséggel éhen döglenie ezreknek az utcán/erdőben! Ezért - köthetsz bármilyen biztosítást - lophatják el!

E miatt menekültek el százezrek, ezért lehetnek pártiskolákban kiseggelt idióták államtitkárok és nem utolsó sorban ezért okádhatja magából, naponta a parlamentben Rétvári, "megmentettük a családokat"!

Ezért helikopterezhetnek az egyenlőbbek, ezért bújhat egy ágyba a pénzügyi felügyelet a felügyeltekkel, ezért játszhatja el minden hivatal/hatóság a tökhülyét!

Ezért lehetnek idiótákból milliárdosok, földbirtokosok, ezért lehetnek a "nagy-magyarok" alapítványi kuratóriumi és felügyelőbizottsági tagok, ezért sz@rik" a Magyar Állam a gazdasági szereplőkre, hiszen a forint elleni spekulációhoz, semmi másra nincs szüksége, csak a Jegybankra!

Ezért herélték ki a munkatörvénykönyvét, ezért kell kussolni a gyárakban, ezért rúghatják ki munkahelyéről a szabályokat betartó munkavállalót és ezért dől össze minden ellátórendszer!

A Magyar Államnak csak futballrajongóként viselkedőkre, nem pedig emberekre, valós gazdasági eredményeket elérő piaci szereplők helyett pedig gyenge forint árfolyamra, mezőgazdasági kistermelők helyett pedig kézi vezérelt földbirtokosokra, parasztok helyet pedig "betonparasztokra" van szüksége!

(“ingyenes” oktatás és egészségügy 27%-s áfával)

Grell Antal

B.É.CS.

ui_miközben biztosítja nektek a Magyar Állam, hogy beperelheted gyermeked, mert nem tart el, közben ellopja magánnyugdíj-megtakarításod, miközben egy életen át fizeted magad után járulékaid - a nyugdíjkorhatár növekszik - idős korodra, ha nem dolgozol, ha gyermekedet sem akarod kellemetlen helyzetbe hozni, "megkérnek" vess véget életednek! Ez a Magyar Állam, “aki” jobban teljesít!