2016.11.21. A teljes hazai sajtó és média hallgat, a pénzügyi felügyelet támogatja a lakosságellenes és embertelen állami pénzügyi spekulációt!

Akkor mindenki vegye be nyugtatóját, és kezdje el nézni a ma istenített Miniszterelnöküket, nézzék végig! (felvétel a lap alján megtekinthető)

A néphülyítés után, a nem sajtó nyilvános megállapodás okán, támadt a Magyar Állam a magyar nemzetre!

A magas röptű süket duma után a Magyar Állam megkezdi a devizahitelek népszerűsítését, az önkormányzati devizakötvény kibocsájtási programját (mindkét esetben CHF/Yen devizákban engedik csak a hitelfelvételt, sőt a forint és euró hiteleket is konvergálják)

Teljesen "véletlenül" a Magyar Állam az IMF-hez fordul és 20milliárdnyi eurót befektet a Magyar Nemzeti Bankban! Az meg aztán végkép "véletlen", hogy a CHF/Yen devizákkal szemben kezd el spekulálni az MNB, pont azokkal a devizákkal szemben, amiben a lakosság és az önkormányzatok ki vannak szolgáltatva!

Tessenek elolvasni, a Nemzeti Uzsora: www.bankcsapda.eu/blog/a2016-03-13-nemzeti-uzsora/

Miközben a Magyar Nemzeti Bank és az önkormányzatok a kockázatkezelési tájékoztatók birtokában több-ezer milliárd árfolyamnyereséget realizálnak a forint elleni befektetéseik okán (a forint árfolyamának gyengülésén) a magyar lakosság teljesen eladósodik, ellehetetlenül, ezrek saját kezük által vetnek véget életüknek. Nem tudják feldolgozni, hogy amiért egy életen át dolgoztak, egyik-napról a másikra elvesztik!

A karhatalom a legkegyetlenebb eszközökkel és módszerekkel rakja utcára a szerencsétlen embereket, veszítik el jól menő üzleteiket, mennek tönkre vállalkozásaik! Az otthonaikat elvesztő családoknak a végső csapást, gyermekeik elvesztése jelenti, hiszen nem tudják garantálni biztonságukat!

"Nem vitatható, hogy a devizahitelezésen keresztül, az érintett ügyfélcsoportnak kb. 4.000.000.000.0000.- Ft, azaz négyezer-milliárd forint árfolyamvesztesége keletkezett, melyért a Magyar Nemzeti Bankot is kártérítési felelősség terheli. Az MNB brutális árfolyamnyereségére tekintettel, éppen a devizahitelesek mentették meg a Magyar Nemzeti Bankot és a Magyar Államot"

Felhívom mindenki figyelmét arra a tényre, hogy 2008-ban összeolvadt a politika egy tömbbé! Nincs jobb és nincs bal, csak tolvaj!

2008 óta a Magyar Állam teljes képviselete csak és kizárólag azon "dolgozik", hogy elkerülje büntetőjogi és politikai felelősségét! Ezért lemondott több millió emberről, hiszen az államérdek, a nemzetérdek fölé magasodott, mely elfogadhatónak tartja a feláldozhatóságot, járulékos veszteségként tekint a lakosság több, mint felére!

A teljes hazai sajtó és média hallgat, a pénzügyi felügyelet támogatja a lakosságellenes és embertelen állami pénzügyi spekulációt!

Grell Antal
B.É.CS.
ui_mielőtt bárki, akit elvakít a szimpátia és az oldaliság, nézze meg a jegybank mérlegadatait! Csak ellenérdekelt pozícióban tud a forint ellen spekulálni, köznyelvre lefordítva a forint gyengítésén nyereséget realizálni!