2017.01.03. Mivel, pontosabban kiv(k)el állunk szemben?!


Állami konszolidáció MNB forint elleni spekulációs tevékenység!

Államcsőd és a (2008-as) Magyar Országgyűlés tagjai elleni büntetőeljárások elkerülése!

EU tagállamok és az IMF tudtával megvalósult forint elleni spekuláció! Pontosabban a forint felhasználása az egyedi válságkezelési program végrehajtásához!

Végeredmény a lakosságra nézve: több ezer áldozat, milliók ellehetetlenülése! Járulékos veszteség: tönkrement vállalkozások, családok szétszakadása, több ezer állami gondozásba került gyermek! Napjainkig több százezer jogellenesen levezényelt kilakoltatás, árverezés!

Végeredmény a Magyar Államnak: több, mint 4000-milliárd árfolyamnyereség, az önkormányzati devizakötvények (forint elleni befektetések), magánnyugdíjvagyon értékpapírjainak kereskedelmi "bankosítása" (UniCredit), MNB 50-milliárdos (2008-as adat) devizatartalékának (2011-re) több, mint 1000-milliárdos devizatartalék realizálása.

MNB nemzetközi devizakövetelése 9000-milliárd (2011-es adat)

2012-ben a Magyar Országgyűlés titkosította a Jegybank (MNB) mérlegadatait!

Legfőbb Ügyészi javaslatra Kúriai jogegységiekkel, Trócsányi igaztalansági miniszterrel karöltve, "ölsz-parlamenti pártok" támogatásával - mivel a Magyar Állanak soha nem volt ennyi forrása - gátolják a magyar emberek jogérvényesítési lehetőségeit, védve a forint elleni spekulációval szerzett "magyar emberek véréből" származtatott több ezermilliárdokat!

A magyar emberekre, a legnagyobb veszélyt, a saját parlamentje és a Magyar Nemzeti Bank jelenti!

Csak az ostoba reménykedik abban, hogy, ha nem fogadják meg Áder János szavait (elérkezett a kiegyezés ideje) életben hagynak bárkit is!

Grell Antal
B.É.CS.
ui_fel kell készülnie a lakosságnak a legrosszabbra!