2017.01.13....."csak szigorúan következetesség".....

Egyesek képesek megkérdőjelezni bírálataimat, melyet megfogalmazok, akár a Miniszterelnökkel szemben is!

Azt gondolja mit merészelek, hogy Magyarország Miniszterlónőkét vagy éppen az aktuális, kinevezett "napraforgóját" egyáltalán megszólítani merem.

Ami az ilyen természetű emberek nagy hiányossága az általában a tájékozatlanságukból fakad, de vannak az arcátlan-arctalanok, kik három évvel ez előtt (2014) rágalmazva, ocsmányabbnál-ocsmányabb firkálmányaikkal nekem és a Bankcsapdának támadtak, hogy Falus Zsolt és Grell Antal megőrült!

Majd a "birkálmányaik" még tüntetést is kívántak szervezni ellenünk, mondván, az örülteket kényszeríteni kell dokumentumaik átadására!

Majd egy bizonyos idő eltelte után, az engem hazaárulózó, forradalmárok elkezdtek, kussolva, érveléseinkkel a bíróságokra futni!

Az aktív ügynökök, beszivárogtak, szervezetekbe vagy éppen saját "érdekvédelmi" szervezetet létrehozva gátolták és gátolják a közös sérelmeik okán való nagy tömeg megjelenését!

A "kiválóságok, legendák és szakértők" megpróbálták a Bankcsapdát saját berkein belül is szétzilálni, lejáratni, ha kell mindenkit ellenünk fordítani!

Mivel ezt a módszertant, csak és kizárólag a pártiskolákban és a nemzetbiztonsági hivatalokban oktatják, a gyanúnál is erőteljesebb azaz állítás, hogy jól képzett tisztek és zsarolható "érdekvédők, kiválóságok" képzik akadályát a jogos felháborodásnak!

Nemzetgazdasági érdekekre hivatkozó ügyvédi irodák, rágalmazó sületlen önjelölt messiások, kiválóságok, szakértők, szélhámosok és beépültek támadásainak viharában kellett talpon maradnunk!

Véleményem szerint ez év februárjában van lehetőség, hogy a Falus Zsolt elleni pereket megtámogatva fizikai jelenléttel, véget vessünk, ennek az őrületnek, melyet a nagyérdemű csak úgy ismer devizahitelezés!

Mert ez sokkal több annál! A szétlopott Magyarország konszolidációjáról, a Jegybank devizatartalékának gyarapításáról, néhány tolvaj milliárdossá tételéről és a nemzetközi pénzügyi bűnszervezet meglopásáról szólt és szól!

Azt gondolom, hogy,a lakosság konszolidációval párhuzamosan, azoknak a felelősségét is vizsgálni, büntetni kell, kik gátolták és gátolni próbálják milliók konszolidációját, a kifosztottak kártalanítását!

Grell Antal
B.É.CS.
ui_nincs pártpolitika, csak szigorúan következetesség, hiszen nincs jobb és nincs bal, csak tolvaj!