2017.02.01. lassan egy éve folyik a végrehajtási eljárás az UniCredit -bank ellen!

Lassan egy éve - még egyszer leírom - lassan egy éve folyik a végrehajtási eljárás az UniCredit -bank ellen!

Közben a bank sztárügyvédei, napjainkban pedig a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda támadta meg - negyedjére, sikertelenül - a bank ellen folyamatban lévő végrehajtási eljárást!

De a vérlázító a történetben az, hogy közben Falus Zsolt Ferencet - a B.É.CS. elnökének és családjának, gyermekének holtig tartó ellehetetlenítését tűzte ki célként!

Közvetve megfenyegették a Bankcsapdát is mint szervezettet, annak elnökségét, tagságát és üzentek a magyar lakosság százezreinek, ne merészeljetek szembeszállni az uzsorásokkal!

A Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda perbéli indoklása leleplezi a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank ellenérdekelt pozícióját, forint elleni gazdaságélénkítésének hazudott valójában állami és nemzetibank-konszolidációs törekvéseit!

Egyetlen kérdést kell csak feltenni a szerencsétleneknek:
- ha egy ingatlan piaci értéke ötmillió forint, a követelés tizenhárommillió forint, akkor mi a követelés fedezete?

A gazdaságélénkítéssel párhuzamosan felszámolt jogállam egyértelmű bizonyítéka a hatalmi ágak "össze-mosodása"!

Igazság szerint az állam teljes apparátussal, hatalmi ágainak egy tömbé kovácsolásával, a lakosság jogérvényesítésének korlátozására, jogfosztottságának garantálására összpontosít!

Magyarország a pénzügyi dereguláció olyan szintjére lépett, mely az embert, mint fogyóeszközt - a gazdasági növekedés járulékos veszteségének tekinti - könyveli el!

A teljes médiától elzárva, fenyegetés és zsarolások kereszttüzében mégis egységünkről kell biztosítanunk mindenkit!

Amit a dereguláció bajnokai, nyertesei nem vettek számításba - nem mérhető a rendszerkockázati programmal - az nem más, mint az ellehetetlenített, veszteni valója már nincs embernek a zsarolás hatástalan eszköz, mely olyan eltántoríthatatlan makacsságot gerjeszt, mely a zsarnok puszta létét is megkérdőjelezi!

Van még pár nap arra, hogy a képtelen elsajátítson olyan tulajdonságokat, mely emberi mivoltát hivatott bizonyítani!

Mindenesetre gyülekezzünk! Mindenki egyért, egy mindenkiért! Helyszín: (2017.02.14-én. 1055 Budapest Markó utca 27.___10.30-tól)
https://www.facebook.com/events/1869308773349704/?active_tab=discussion

A média hírzárlat oka: Persze ne is a jegybank és a Magyar Állam forint elleni befektetéseivel, az amerikai (AIG) derivatív pénzügyi termékek fedezetének ellopásával foglalkozzon senki, hiszen kiderülne, hogy az összes devizahiteles családot meglopták! A jobban teljesítés forrása a tízezres nagyságrendű évenkénti kilakoltatások, árverezések, nyugdíj és bérletiltások! A megzsarolt médiák elfordultak azoktól kik nem az "engedélyezett" utat, hanem a puszta tényekről tájékoztatják a lakosságot!

Grell Antal
B.É.CS.
ui_a Mert nem szabad kimondani, hogy központi bankok/kormányok, garanciavállalása és nemzetközi pénzügyi szolgáltatók és biztosító társaságokat felhasználva kezelték az árfolyamkockázatokat! Az ingatlan soha nem volt fedezet, hanem a követelés a fedezet!