2017.02.03. A bírói korrupció nem fővárosi legenda!

MOST ÉRKEZETT ...

AZ UNICREDIT, MINT ADÓS ELLENI VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁST EGY OLYAN KERESETI KÉRELEM IGAZOLT BENYÚJTÁSA ALAPJÁN "FÜGGESZTETTÉK" MOST FEL, MELY KERESETET A PKKB MÁR EL IS UTASÍTOTT!

Koncepciós és korrupciós eljárásra utaló körülménynek tartom, hogy a bank elleni végrehajtási eljárás felfüggesztésről szóló bírósági végzés 2017. január 26. napján kelt, míg e végzés alapját képző keresetlevelet már korábban elutasították, tehát az eljáró ERKÖLCSTELEN és TISZTESSÉGTELEN bíró tudott arról (!), hogy az általa hivatkozott peres eljárásban nemhogy a végrehajtás felfüggesztésére nem került sor, hanem idézés kibocsátására és tárgyalás megtartására sem!

A POFÁTOKBA HAZUDNAK ÉS RÖHÖGNEK A BANKÁROK, DE AZOK IS AKIK MÉG MOST IS A PERES ELJÁRÁSOKRA BIZTATNAK BENNETEKET MEGBÍZÁSI VAGY MUNKADÍJ FEJÉBEN ... AMIKOR NYILVÁNVALÓ HOGY EZEKET A PEREKET ESÉLYTELEN TISZTESSÉGES ELJÁRÁSBAN FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOK ELŐTT TÁRGYALNI!

Hatalmas tisztelet illeti a román lakosságot, aki képes arra, amire a magyar társadalom érintett rétege láthatóan képtelen ...

Jó hétvégét kívánok,

Falus Zsolt Ferenc