2017.02.07. Az Igazságügyi miniszter irodája, beperelte egy civil szervezet elnökét!

Azt gondoltam, naivan, hogy a fent megfogalmazott főcímekhez hasonló cikkek ezrei fognak megjelenni, de nem így történt!

Mondhatnánk nagyon érdekes, amikor "mindenki" a civil szervezetekért aggódik, hírértéke van, a magyar pénzintézetek ellen, a Magyar Államot képviselő ügyvédi iroda pálfordulásának!

Hiszen, ma a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda éppen egy kereskedelmi bank érdekében perelte be a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnökét!

Felteheti a kérdést mindenki magának, miért lehet az: sem jobboldalinak, sem baloldalinak nevezett sajtó és médiaorgánumok nem tartották fontosnak, hogy tájékoztassa a nagyérdeműt?

Miért van az, hogy amikor bárki civil szervezetek ellen folytatott kormányzati hadjáratokról beszél, nem kerül szóba a Bankcsapda és annak elnöke?

Miért van teljes hírzárlat a 2017.02.14-én, a Budapesti Törvényszéken megtartandó tárgyalás ügyében?

A feltett kérdések költőiek részemről, hiszen teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy Magyarországon oldaltól, kormányzattól, ellenzéktől függetlenül, skatulyázzák a civil szervezeteket! Vannak jó és rossz civilek, szervezetek!

Ha nagyon pontosan kívánom megfogalmazni, akkor a Bankcsapda a civil társadalom és politikai árvaként vonult be a magyar történelembe!

Ma a világon egyetlen civil szervezetként mondhatjuk el magunkról, hogy a Nemzetközi Valutaalapot tárgyalóasztalhoz tudtuk ültetni! Bár nem lettünk érte sztárolva, de mára ez történelmi tény!

Elmondhatjuk magunkról, hogy bármelyik felügyeleti hatóságot, legyen az hazai és nemzetközi, komolyan vették megkereséseinket, bejelentéseinket, csak Magyarországon, az állami és jegybanki, pénzügyi felügyeleti ellenérdekeltség miatt kezelik "beépültekkel", koncepciós perekkel tevékenységünket!

A mai napig a Magyar Állam képviselete nem volt képes tárgyalóasztalhoz hívni szervezetünk elnökségét! Hiába tettünk lépéseket, utalásokat arra tárgyaljanak a békés szándékúakkal, amíg nem késő!

Határozott álláspontom szerint elkerülhető lett volna több ezer ember tragédiája, milliók sorstalansága, ha a Magyar Állam levetkőzve politikai gőgét, korlátozta volna csillapíthatatlan nyereségvágyát, és fogadta volna a Bankcsapda delegációját!

Mindez nem történt meg, mind a mai napig ezért kérek mindenkit, legyen ott 2017.02.14..-én Budapesten a Markó utca 27.alatt 10.30-kor és jelenlétével adja tudtára a Magyar Államnak, hogy nincs megmentve! Botrány kell, mert nem értenek a szép szóból!

Senki nem tette fel azt a nyílvánvaló kérdést, hogy mitől lenne független, elfogulatlan, befolyásmentes Magyarországon akármelyik bíróság, törvényszék, amikor az Igazságügyi Miniszter által bírtokolt ügyvédi iroda az agresszor?

Üdvözlettel:Grell Antal

B.É.CS.

Tehát a PER :Nagy és Trócsányi (államérdek) kontra Falus Zsolt Ferenc (nemzetérdek)

Gyülekezzünk:www.facebook.com/events/1869308773349704/