2017.04.13. Az állami konszolidációt, a magyar lakosság pusztításával valósították meg!

Egy kitüntetett, kocsmai hangnemben megnyilvánuló vén majom, fenyegetőzik, hogy kimegy az utcára ismét azokkal a milliárdosokkal, akiket többek között terhel a devizahiteles családok uzsoráztatásának fenntartása!

Mára teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a magyar kormányban a dilettáns idióták átvették az irányítást!

A Gyurcsány kormány (2006-2008, a jegybank mérlegadatai szerint a devizatartalék 50 milliárd forint) elkezdte a lakosság kifosztására alapított állami konszolidációt.

A Bajnai-Oszkó duó 2009-2010) akadálymentesítette és jelezte az Európai közösségnek, ahhoz, hogy 2010 után - zavartalanul folytatódhasson az állami és jegybanki konszolidáció - 2/3-ra van szüksége egy politikai erőnek Magyarországon!

Lett az nagy "meglepetés" a Fidesz 2/3-al nyer 2010-ben, ugyanebben az évben a jegybankban realizálódott (jegybank mérlegadatai szerint) 1340 milliárd forint árfolyamnyereség!

Azt egyetlen egy (mára azt mondom szélhámos) közgazdász sem firtatta, hogy mi a fenéből fogja visszafizetni - az államcsődhelyzetbe került Magyarország - 5 év alatt az EU/IMF 20milliárd euróhitelét?

A Fidesz kormány 2011-ben meghirdeti a 180 forinton való végtörlesztést a nagy gazdasági erővel és befolyással bíró szereplőknek, ezzel a beragadt lakosság legnagyobb rétegére hárítva az állami és jegybanki konszolidáció terhét!

Teljesen értelmezhetetlen lenne a döntés, ha csak laikusként vizsgálnánk a történteket és nem derítjük fel azokat a pénzpiaci szereplőket, akik a háttérben megbújva, minden kereskedelmi banki kockázatot átvállalva (központi bankok, kormányok, komplex pénzügyi szolgáltatók, biztosítótársaságok) lapítanak, mind a mai napig!

A Fidesz kormány 2013-ban japán jenben végtörleszti az EU/IMF hitelt kamatostul! Felhívom a figyelmet egy államcsődhelyzetben lévő ország, 5 év alatt törlesztett 20milliárnyi eurót és kamatait! Ezt nem a hangyák hordták össze, hanem a devizahiteles családok vére tapad hozzá!

A megkérdezett ostoba, hülyének nézve a lakosságot, állította azért japán jenben törlesztettek, mert az IMF abban kérte)))) (ökörbéka)

Pedig a valóság ezzel szemben az, hogy a jegybankba befektetésre került euró-milliárdokkal spekuláltak a forint ellen, ehhez viszont CHF-ben és YEN-ben tartotta és tarja befektetéseit a Magyar Állam és az MNB!

Miért kellett és miért pont 256 azaz a piaci árfolyamon forintosítani?

-  az X kérte!

Miért kellett Wellmann vérbíró elvtársnak sajtótájékoztatón bejelentenie a 2013-as jogegységi, pontosabban a magyar családok halálra ítélését garantáló jogmegsemmisítési határozatát felolvasnia?

-  az X kérte!

Miért nem kapott a következő Kúriai jogegységi (2014 június 16) akkora sajtónyilvánosságot és miért tesz úgy Magyarországon az összes bíróság/törvényszék, mintha nem is létezne?

- az X kérte!

Miért bőszült fel Amerika és zsarolja a Magyar Államot?

- az X kérte!

Miért kellett nekimenjen a Magyar Állam az egyetlen nagy jelentőséggel bíró amerikai egyetemnek?

- Ezt is mindenki félreérti! A válasz: az X miatt tette az MNB és a Magyar Kormány!

Azt gondolták 2014-ben az akkori amerikai ügyvivő elvégezte dolgát hazatérhet és Lázár János kormányinfóin elmondta - minden egyes mondatában legalább kétszer ismételve - Amerika a barátunk, attól még a magyar családok helyzete nem rendeződött, sőt romlott!

Hiszen a hazai kereskedelmi bankok és a központi bank, magyar állam együttese rabolja, uzsorázza, pusztítja a lakosságot!

Mindezt miért?

- mert az X ezt kérte, továbbá nem kívánnak börtönbe vonulni, megbocsájthatatlan bűneik okán!

Grell Antal

B.É.CS.

ui_ A tényeket nem írhatják felül a személyes meggyőződések!