2017.11.11. A Magyar Állam ,a lakosságot saját vérébe kívánja fojtani!

Az állami és jegybanki spekulációt pártpolitikai, szimpátia alapján megítélni zsákutca! Nem véletlenül Magyar Állam hiszen a kormányokon keresztül végrehajtott Nemzeti Uzsora - mely a pénzügyi stabilitás alappillére azt szolgálja, hogy ne keljen büntetőjogi felelősségét vállalnia egyetlen egy elkövetőnek sem. Persze kegyetlen dolog lehet feldolgozni azt, hogy az éppen kedvencnek számító párt vagy egyén ugyanúgy elkövetője, mint az ellenszenves! Ebben a "történetben" nincs jobb és nincs bal, csak tolvaj.

Továbbra sem értem azt - hiszen az állami és jegybanki spekuláció egyik áldozata vagyok - mi a bánatos losz@rt feszegeti bárki is ki kezdte és ki folytatta? Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Meddő vitákat folytatni akkor amikor egyértelmű az állami és jegybanki szándékosság, hiszen ezt támasztja alá az IMF 2005-ös figyelmeztetése, az MNB 2012-ig nyilvános mérlegadatai - melyet titkosítottak 2012-ben - a 2008 EU/IMF hitelmegállapodás, az ÁSZ 2013-as jelentése! Mi kell még?

Ki az aki azt várja, hogy megtörve vallomást tegyen akár Gyurcsány Ferenc, akár Orbán Viktor vagy bármelyik jegybankelnök? Ha valóban ezt akarja a hitetlenkedő, akkor százezrével kell tiltakozni, nem pedig okoskodni és úgy viselkedni, mint a politika, azt hagyjátok meg a 200 szélhámosnak, mert itt most az életben maradás a tét!

Felfoghatatlan számomra, hogy bajban lévő emberek nem féltik annyira a gyermekeiket, szüleiket a hajléktalanságtól, hogy elkezdenek pártpolitikusként lamentálni. Erre egyetlen szervezet van felhatalmazva:azt pedig úgy hívják Alkotmányvédelmi Hivatal!

Akkor rögzítsük mi is történt:

2005-IMF figyelmezteti a magyar kormányt állítsa le a devizahitelezést, mert veszélyt jelent a lakosságra!

2008-IMF rendelkezésére bocsájt kettő hét alatt a magyar kormánynak 20milliárd eurót és szerződési feltételként kiköti - a lakossági devizahitelek konverzióját!

2013- A Bankcsapda Egyesület tárgyalódelegációját fogadja az IMF és egyetértés születik arról, hogy nem lehet (végrehajthatatlan/fizikai képtelenség) milliós nagyságrendű pereket indtani! Ígéretet tesznek - közbenjárnak és tárgyalnak a kormánnyal a kialakított súlyos helyzet megoldása érdekében!

2013-néhány héttel/hónappal később: "kizavarta" a magyar kormány az IMF-t!

2017-Varga Mihály szerződést ír alá az IMF egyik tagjával a világbankkal!

Az Európai közösség tudta és tudja mit tettek az éppen regnáló kormányok! Tisztában van azzal a ténnyel, hogy minden forrást, melyet Magyarország számára nyújtottak a lakosság elleni spekulációra (árfolyam-spekulációra) használtak fel!

A magyarok mégis az Európai Bíróságtól várja a csodát, számára kedvező ítéletet?

Semmi mást nem kell tegyen Trócsányi olasz maffiakapcsolatokkal rendelkező bankok védője, mint zsarolja cinkostársát az Uniót - ha igazat adtok a devizahiteleseknek - bedől Magyarország, de bedől az Unió is!

Minden kormány és érdekgazdász a lakosság felelősségéről mert egyáltalán beszélni, miközben takarták az állam és a jegybank csődjét - a lakosság eladósítása árán való konszolidációját!

Szemét gazemberek ültek és ülnek a magyar parlamentben! Aljas káderek a bíróságokon, kik régmúlt időket felidézve ítélik halálra naponta a magyar családok ezreit!

Amíg megtörténhet ma Magyarországon, hogy egy KGB gyanús ügynök nemzetbiztonsági kockázatokról beszélhet, nem lesz változás!!

Földi László (Eger, 1956. november 13. –) ezredes, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, majd az Információs Hivatal műveleti igazgatója. Magyar-történelem szakos tanári diplomájának megszerzése után Belügyminisztérium hírszerzéséhez (III/I csoportfőnökség) került, ahol az MSZMP tagja, majd alapszervezeti titkár lett

A "száz-eredes" mondatai a civilekről (ECHO TV)

"Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk"

Kövér László a "padtársainak" nem tette fel a kérdést- ti miért vettétek fel?

Igazságos lehet-e? Etikus lehet-e az a Parlament, melynek tagjainak 99%-a végtörlesztett 2011-ben, majd 2013-ban az - Európai Unió tagállamainak legnagyobb pénzügyi spekuláns intézményének (MNB) ajánlására - Kúriai DH törvényeket alkotott?

Belevághatja-e bárki pofájába Kövér László azt, hogy - "minek vette fel?" - amikor Orbán Viktor is végtörlesztett?

Az összes végtörlesztő bírót, ügyészt - köztük Polt Pétert, aki szintén végtörlesztett - ki kellett volna zárni, elfogultságuk okán minden eljárásból! Vajon hány Alkotmány-Kúriai bíró élt a végtörlesztés lehetőségével?

Állami felelősség-e az, hogy az IMF 2005-ös figyelmeztetése után - nem meggátolta, hanem épp ellenkezőleg - 2008-ban csúcsra-járatta a devizahitelezést Magyarországon?

Elfogadható-e, hogy a Magyar Állam 2008-ban a Magyar Nemzeti Bankot felhasználva - a magyar lakosság ellen spekulálva - 2008-tól-2011 év végéig 12.000milliárnyi forrását nem a magyar családok konszolidációjára, hanem a parlamenti képviselőkre, a devizakötvényeket kibocsájtó önkormányzatokra és a nagy gazdasági erővel/befolyással birokra fordította?

Sikeresnek/forradalminak mondható-e az - hogy a Magyar Államnak 2008-2013 év végéig rendelkezésre állt a forrás, hogy véglegesen rendezze a magyar családok százezreinek sorsát - de nem tette?

Hiába az elkövetők és a jogalkotó egy és ugyanaz a szereplő!

Kifejezetten a magyar családok kifosztását célzó - egyedi válságkezelés, gazdaságpolitika, monetáris politika - nevezhető-e egyáltalán sikernek, ha abba ezrek hallnak bele, milliók mennek törne?

Nem utolsó sorban elismerés vagy börtön jár mindazoknak, kik elkezdték, támogatták vagy cinkos hallgatásukkal segíttették megvalósítani a pénzügyi stabilitás legfontosabb pillérét - a Nemzeti Uzsorát?

Grell Antal
B.É.CS.

ui_Ésszerűtlen, szakszérűlen, a devizában nyilvántarthatósággal kapcsolatos, Kormányzati döntések és intézkedések folyamata. Kódolva van az állam és bankcsődök sorozata továbbá a nemzetközi botrány!