Elmúlt év tanulsága, avagy a szabadság kapujában.

Kedves honfitársaim ez évi munkánk és eredményeink tanulsággal kell, hogy szolgáljanak a jövőre nézve. Már láthattátok, megtapasztalhattátok mire képes az egyén, ha akarja a változást.

Azt is megtanultuk, ha akarjuk, képesek vagyunk befolyásolni sorsunkat nem szükséges sodródni az árral. De ugyanakkor látható nem egyszerű, azaz út melyet járunk, és nem könnyítik meg a dolgunkat, sőt ahol lehet, akadályoznak minket.
Mára már tudjuk és érezzünk, ha nem tesszük meg magunkért, családjainkért, barátainkért, sorstársainkért senki nem fogja, megtenni. Tudnotok kell a puszta létünk lett a tét. Már nem elég beszélni, felkészülni, programokat készítgetni, kampányokra számítani, majd megoldásoknak hit homályos lehetőségeket vizsgálgatni. Tenni kell!

Háborúban állunk, ha tetszik, ha nem! Olyan harc ez, ahol a bukás egyenlő a kivégzéssel, de inkább essek el harcban, mintsem én pecsételjem meg családom sorsát a tehetetlenségemmel.

Bebizonyítottuk, hogy megállítható és védekezésre is kényszeríthető, azaz érinthetetlenek hit és szent tehénként kezelt rablóbanda-szövetség, mely szabad-rablásának köszönhetően sorstársaink ezreit kényszerítette a halálba. De célunkat még közel sem értük el. A tavalyi évben felvérteződött és kiokosodott harcosokra a jövőre nézve nagy szüksége lesz szervezetünknek és elesett, reménytelenségre ítélt sorstársainknak is.

Ha a 2012 évet a tanulás évének, a megértés, a legkegyetlenebb igazságok elfogadásának, akkor a 2013 évet a szabadság évének kell elneveznünk. nem volt könnyű elfogadni és szinte a lehetetlenség kategóriájába tartozott azt megérteni, hogy saját Államunk tőrt rá családjainkra és gyermekeink jövőjére. Sokan még mindig hitetlenkedve tekintenek azokra, akik értik és tudják, mi történt és mi fog történni, ha nem szabunk gátat, a puszta nyereségvágyból elkövethető népirtásnak.
A szkeptikusok inkább akarnak hinni az összeesküvés elméletekben és legyintenek: „ugyan már, én egyszerű állampolgárt, majd pont engem akar bántani saját országom államhatalma, marhaság”. Pedig az igazság olykor-olykor felülmúlja a legkeményebb és legvadabb elméleteket is. Történt ez 2008, 2009, 2010, 2011,2012…..ha engedjük folytatódni is fog, ez felől ne legyen senkinek kétsége.

Az egyén önmagában nem, de ügyfélcsoportként már igen jelentős és mérhető nyerészkedési lehetőség nyújt annak a kasztnak, akiknek a tisztesség, becsületesség, emberség hiányzik a tudatából, hiszen ahol a pénz az úr ott annak vetnek alá mindent.

De a tények után, melyet már ismerünk és az elmúlt évben a hatóságokat megszégyenítő nyomozói tevékenységünknek köszönhetően, elszántságunk töretlen és megalkuvás nélkül, következetesen érvényt fogunk szerezni az igazságnak.
Remélem már mindenki számára világos, mik a céljaink, hiszen mi nyílt lapokkal, a lehető legnagyobb nyilvánosságra hozatallal, szembenézve az ellenérdekeltjeink hadával, ellenszélben, vettük és vesszük fel a küzdelmet a jövőben is. Nincs, kétségem a felöl, még, ha most néhányan fanyalognak is, hogy a Bankcsapda még, ha eddig csoportként is, de erőteljes kommunikációja, megmozdulásaink helyszínei nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy végre az országos médiákban foglalkoznak a nyilvántartott devizahitel károsultak vesszőfutásával.

Még, ha el is hallgatnak, szándékukban áll elhallgatni a csoport munkásságát, elért eredményeinket ez csak hazánkban sikerült. Az Európai Unióban már jelent valamit, az a név, hogy Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet. Vannak, akik üdvözlik és vannak, akik rettegnek ez a név hallatán. Minket már csak a hazai média elhallgatása (tisztelet a kivételnek) gátol abban, hogy véget vessünk a mai állapotoknak. Nem részmegoldásokat, hanem a mindenkire kiható végleges megoldás az elfogadható. Megalkuvás, kiegyezés, háttéralku nélküli mindenki számára a független, adósrabszolgaság utáni szabadságra törekszünk.

Tehát legyen a 2013 év a szabadság éve. A következmények nélküli ország elmélete és gyakorlata egyszer és mindenkorra legyen a múlté. A következő évben, mely előttünk áll, szervezetté alakulásunk megerősítése után a lehető legnagyobb nyomásgyakorlást fogjuk alkalmazni. Az eddig tudomásunkra jutott információk és bizonyítékok minket igazolnak, ezért a legkönyörtelenebb hadjáratot indítjuk 2013-ban ellenérdekeltjeink ellen.

Ehhez kívánok minden honfitársunknak boldog, bankármentes, reményekkel, lehetőségekkel teli jövőt, boldog újévet a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet nevében.
Üdvözlettel:Grell Antal