Negatív profilépítés vagy szándékos hitelesség rombolás!

A két fogalom már ismeretes lehet a politikában vagy ahhoz közeli körökben mozgolódó vagy tevékenykedő emberek számára. Nem új dolog, de minden generáció tökéletesíti és alkalmazza, hiszen a legegyszerűbb módja az igaz hangok bemocskolására. Hiszen nagyjaink a gyanú árnyékát és a fedhetetlenséget sem a szó szoros értelmében, hanem a mellé tett magyarázat tükrében ítélik meg és magyarázzák.

Kissé értetlenül olvasom a kritikákat, melyek nem a megfogalmazott irányt, hanem annak személyeit támadják. Az olvasottak alapján azt is érdekesnek tartom, hogy van pártpolitikai hitelezés és hiteles. Ennek részleteit nem taglalnám, hiszen az vitavihart kavarva, megosztásra alkalmas feltáró elemzés lehetne, melynek abszolút nem lenne hasznára senkinek. (legalábbis csoportunk számára semmiképpen)

Néha vannak külön vélemények, melyek nem a büntetőjogi vonalon próbálnak tevékenykedni. Ezzel szerintem önmagában semmi kivetni való nincs. Azzal sem, hogy, ha sikert ér el valamelyikünk, akkor azt megossza a többiekkel. De egyvalami azért zavar! Egy hasonlattal élnék, hogy mire gondolok. Ha elmegyek moziba egy akció filmet megnézni, akkor igen furcsának találnám a vetítés alatt, ha mondjuk, bevágnák, a legyen ön is milliomos néhány mozzanatát! Ezzel arra akarok célozni, hogy vannak hangok, akik szinte erőltetetten szajkózzák ugyanazt, de az eredményesség még elmarad.

Nem látom az eltérő megoldási javaslatok mögött az eredményt! Nem látom bizonyítottnak az eltérő receptek hatékonyságát! Továbbá nem találjátok furcsának, hogy több év folyamatos harc után, hirtelen megvilágosodnak a hatóságok, bankárostul és erőteljes nyomás van, a pereld a bankod irányába? Miért lett hírértékű a médiában egy első fokon nyertes per? Miért nincs, hallunk a vesztes perekről? Talán nincsenek?

Akkor vélelmezek:
Mivel elértünk egy olyan kritikus szintre, mely igen kínos lett ellenérdekeltjeinknek, de a beismerés nem kevesebb kockázatot rejt számukra, a hatalomvesztésen kívül, mint hosszú börtönéveket, ezért egy ismételten jól megkomponált elterelést hajtanak végre! Azt ma nem tudja megmondani senki, hogy az ítéletek, melyek születni fognak előnyösek lesznek, vagy a célban elgáncsolják a károsultakat?! De, ha Kásler Árpád perének kálváriájára gondolunk, azért vannak kétségeim. (szerintem jogosan) Kétségeknek hangot kell adni, nem elbizonytalanítva senkit inkább kihangsúlyozva a tanulás fontosságát, tegyen mindenki belátása szerint. De megtanulva az ügyletet és a bankok úgynevezett szokásjogát, a tudással felvértezett embert már nem lehet megvezetni. Nagyobb sikerrel tudja kiszűrni a megélhetési érdekképviseleteket, a haszonlesőket és az ügyfélhalászattól is meg tudja saját magát védeni.

Azt pedig elfogadhatatlannak tartom, (bár a magyar társadalom egy hatalmas betanított gondolkodásbéli betegsége) az, hogy saját vélt sérelmeire hivatkozva (ha csak nem fizetnek érte, vagy kimondottan ezért beszivárog) hitelességi rombolást kövessen el.

Végezetül, hogy tisztán (bár, ha akarta volna bárki észlelhette volna) lássunk. A csoportunk belekezdett valamibe. Van egy kitűzött út, melyről nem kívánnunk letérni. Van egy végleges cél, melyet el akarunk érni! Van sok ember, akiknek ez az út járható, a cél, kedvező! Ezt lehet megtévesztésnek nevezni?

Ha valaki csatlakozik, akkor eldöntötte, hogy a Bankcsapda-csoport, közzé tett (nem titkolt) célkitűzéseivel ért egyet! Azt se higgye senki, hogy saját egyedi problémáját leírva ezen a felületen, viszontválaszban megkapja az Ö egyedi megoldási egyenletét! De, ha segíteni akar saját magán, akkor talál útbaigazítást, hogyan kezdje el saját sorsát irányítani!
Minden devizában - nyilvántartott sorstársunknak azt kívánom mielőbb ex-devizahitel- nyilvántartott és kárpótolt legyen. Ehhez kívánok erőt és egészséget, eltántoríthatatlan, megalkuvás nélküli kitartást.

Grell Antal

B.É.C.S.

Összefogási kísérlet akkor jó ha egyetértés "alapú"

Összefogási kísérlet akkor jó ha egyetértés "alapú", ha nem értünk egyet akkor hajtogathatjuk napestig az összefogást nem fog megvalósulni.

...itt már állapotok vannak... időn túl van a bankkal kötött alku, csak a bankok számára egyértelműen fájdalmas megoldás a számunkra elfogadható !

Az aki ügy ül le tárgyalni, hogy megalkuvási szándékát írásban rögzíti az sok jóra nem kell számítson... ahogy a bíróság a kereseti kérelmen nem terjeszkedhet túl ítéletében, ez ellenérdekeltjeinkre is igaz, ők sem fognak !

 


A konstrukció károkozó voltát kell kimondatni.... de ami nekünk kárt okozott az ellenérdekeltjeinknek nyereségként jelentkezett ! Ez az árfolyam...

Persze el lehetne felejteni a termék halálos áldozatait és bankjainkat lélegeztetőgépre kapcsolni és jegybank közeli kamatokkal táplálni, de van-e értelme és tisztességes-e és egyáltalán kivitelezhető-e tehát a keletkezett forint tőke és annak kamatai vállalhatóak-e mindenki számára ? Egyesek szerint igen van értelme, én szerintem meg nincsen... ...

Azokért is gyújtsunk gyertyát ahol családtagot is vesztettek és vagyontalanná váltak !

A bankok mint elkövetők miként lehetnek alkupozícióban, ha pedig nincsenek, akkor mi miért állítanánk elő ezt számukra ?

A gépjárművek is eladhatatlanná értéktelenné váltak, az olcsó behajtásra került járművek szétverték a használt autó árakat, ugyanezt tették az ingatlanpiaccal ... lopott áron történő adás-vételekről tudunk beszélni, ami a valóságban igaz is, mert a csalárdul szerzett holmi lopott áron cserél gazdát !

Én nem fogok vitát nyitni terveinkről, szándékunkról... mert nem vita keletkezik belőle hanem érdeksérelem... ellenérdekeltjeink malmára érdekeltté vált érintettek is hajtják a vizet !

Igazságért nem fogunk elnézést kérni senkitől, ezt ne várja senki tőlünk !

Falus Zsolt Ferenc
B.É.C.S.