Visszatekintő, miért is harcolunk?!

Kedves honfitársaink! Emlékeztetnünk kell benneteket, hogy miért kell megvívnunk ezt a háborút, mert láthatóan kezd a feledés homályába veszni.

 

Zászlóbontásunkkor fogadalmat tettünk arra, hogy míg szikráját is látjuk, míg lélegzethez jutunk, feloldjuk ezt az áldatlan, elkeserítő helyzetet. Ma sem gondoljuk másképpen. Ezt a fogadalmat nem felejtjük, hiszen ahányszor gyermekeink szemébe tekintünk, ott tükröződik benne az ártatlanság és tisztaság, melyet még nem fertőzött meg ez a világ.

Állandóan emlékeztet és bátorsággal, reménnyel tölt el minket és azzal az erővel, mely elengedhetetlen, hogy olyan hatalmat, mely territóriumának tekinti Magyarországot, a magyar embereket pedig adósrabszolgaságra kárhoztatott, térdre kényszerítsünk.

Nincs bocsánat, nincs kegyelem! A lehető legaljasabb támadást követték el ellenünk, rátámadtak belső bizalmi köreinkre, családunkra, gyermekeink jövőjére, életellenes cselekedeteikkel.

 

Ez túlmutat egy pénzügyi csalássorozaton, ez egy nemzet leigázásának, kiirtásának előkészületei.

 

Aki megalkuvást, kiegyezést, a rablóbandával való egyezséget hirdeti, nem különb. Az életünkre törőinkkel egyezkedni, nem megtörténtté tenni, elfelejteni aljas, pusztán nyereségvágyból elkövetett, gaztetteiket nem lehet.

Be fogjuk bizonyítani, hogy Magyarországon lejárt annak az ideje, hogy elérhetetlenek, egyenlőbbek, államérdekből, tovább létezhessenek. Véget kell vetni, annak, hogy Magyarország következmények nélküli ország maradjon továbbra is.

Atomjaira kell bontani a magyarnak nevezett bankrendszert és felépíteni egy újat. Bár a bizalomvesztés akkora, hogy saját hazaáruló tevékenységükkel, ezzel a vezetői és tulajdonosi háttérrel, soha nem nyerik vissza a magyar nemzet bizalmát, generációkra elvesztették. Viszont beleégették a köztudatba ellenségeitek vagyunk.

 

Európa tekintete már rajtunk. Valakikké azért, mert retteg mi fog történni, valakikké pedig azért, mert lecsapni készül. Már a magyar nemzetet kell felébreszteni, de ez is be fog következni hamarosan. A tömeges megértés derékba töri azt a beidegződött gondolatot, mely szerint vannak olyanok, akik ellen nem lehet tenni semmit.

 

Nincs már mit vesztenünk, hiszen mindenünket elvették. Nincs már bennük félelem sem, hiszen jobban féltjük családjainkat, gyermekeinket, minthogy meghátrálásra kényszeríthetne, bármilyen hatalom. Az elhallgattatással is megkéstek, mert, ha levadásznák sorainkból a „hangokat”, kételyt, bizalmatlanságot, távolságtartást nem lehet elpusztítani.

 

Tehát mindenkinek kitartást, erős hitet, legnagyobb elszántságot, megalkuvás nélküli tetteket kívánunk.

B.É.CS. elnöksége

Kedves sorstársaim,barátaim.

 

Úgy tűnik én másféle világot látok,mint vezetőink az elmúlt 20 évben.És igazság szerint amit látok,az megrémiszt,és elkeserít.Megrémiszt és elkeserít mert nem ismerhetjük ki az ellenség,,és nem ismerhetjük ki a barát,túl sok itt az árnyék.
Túl sok itt a tégla ebben a kiszolgáltatott helyzetben.Még nem ismernek bennünket Bankcsapdásokat tömegek,de magára a szóra már felkapják fejüket egypáran.Már nem ország érdekről beszélhetünk,hanem hataloméhes egyéni érdekekről,melyért feláldozzák sok honfitársunkat és családjaikat,és feláldoznak egy becsapott ügyfélből lett adósrabszolga réteget,csoportot.Mert feláldozhatóak vagyunk.

 

Mert hagyjuk magunkat tehetetlenül sodródni és kínlódni amíg az utolsó lehelet is elhagyja ajkunkat.Majd gyermekeink könnyek közt eltemetnek ben

nünket,rájuk hagyva e súlyos teher további sorsát.De ÉN ezt nem akarom!De ÉN ezt nem engedem!De ÉN és a csoport többi vezetői ezt nem hagyjuk!Éjt nappallá téve számtalan gondolat és ötlet fut át e csoport vezetőinek agyán,mely megoldást kínálhat eme súlyos problémára.Hatalmas a feladat,hatalmas és kusza a polip csápja,mindenhová elér.Nap mint nap kapjuk a pofonokat,de veszünk egy nagy levegőt és álljuk a sarat és gyűjtjük az erőt a legnagyobb pofonhoz amit majd mi adunk nekik.Még árnyékban vagyunk,de nemsokára eljön az idő mikor kilépünk az árnyékból és mire felocsúdnak már késő lesz!A kés már a torkukon!Tőlünk függ mi lesz a vége...élet...vagy halál!Nincs középút.Nekem MENNY vagy a Pokol!

 

"Idézek....Sok titok van még; és bár nem vagyunk
az az erő, mely egykor eget és
földet rázott: vagyunk, ami vagyunk;
sors és idő gyengíthetett, de hős
szívünk együtt ver s kemény hite, hogy
küzd, keres, talál s nem hagyja magát."

Teszt fázis beindult...egyetlen fegyverünk a gyorsaság kell hogy legyen...mire felocsúdnak nem lesz választásuk...a meglepetés ereje fogja őket bénítani...
mindent megtudtok majd akkor ha el jö az idő.mert ebben a kis csapatban van a jövő.
És ki ha nem mi civilek oldhatjuk meg ezt a problémát?Más nem fogja helyettünk ezt megtenni...túl sok ebben az országban az ellenérdekelt.....és fogalomtalan hatalommal bíró egyén.

A háttérben már alágyújtottunk a kondérnak és dobáljuk bele a belevalót,kotyvasztunk valamit nekik,aztán megetetjük velük,és remélem megakad a torkukon....nincs sok időnk....de még muszály kicsit várni...bizonyosság kell és aztán start!Adjon nektek erőt és hitet az hogy itt vagyunk veletek mi négyen és mutatjuk az utat,és nem hagyunk benneteket egyedül az út szélén!Vigyétek hírét a Bankcsapdának,csak ennyi a dolgotk semmi több,mert remélem nemsokára tömegek fogják megismerni a nevünket és megrémiszteni,le bénitani ellenségeinket!Lehet nagy szavakat írtam,de a kisemberek tudnak nagy dolgokat véghez vinni!Nem mindenki hülye mert nincs olyan végzettséget igazoló papírja!
 
Dömös Imre