2015.03.22.Egyesületi nap!

TÁJÉKOZTATÁS - EGYESÜLETI NAP

"A hitelezői adatkezelés jogellenessége achilles sarok"

A kártérítési perről ...

A banküzemhez és a hazai típusú devizahitelezéshez kapcsolódó pénzügyi termékekre vonatkozó ismereteket a kártérítési perekben fel kell használni, alapos érveléssel kell előállni a pernyertesség érdekében. A jogellenes adatkezelés miatti kártérítéssel kapcsolatos peres eljárások illetékmentesek és nincs kötelező jogi képviselet sem előírva a törvényszék előtti eljárásban.

A határozott véleményem szerint, az ügyfelek adatainak a kezelésre vonatkozó tájékoztatási kötelezettségnek a hitelezők tudatosan nem tettek eleget, így az adatkezelések "jogellenesek". Az ügyfeleket jelentős anyagi kár érte, mely az árfolyamveszteségből és a megfelelő tájékoztatás hiányából adódik. A hitelezői kockázatkezelés során alkalmazott pénzügyi eszközök, módszerek mellett a szerződés erkölcsileg is kifogásolható.

Azoknál a szerződéseknél, ahol az árfolyamkockázat korlátlan lehet - jelentős árfolyamváltozás melletti követelés a fedezeti ingatlan hitelbiztosítéki értékét meghaladó mértékben is növekedhet - akkor alappal feltételezhető, hogy a hitelező(Bank) az ügyféllel(Adós) szemben ellenérdekelt pozícióban van.

Az egyesületi napról ...

Őszintén örülök annak, hogy rengetegen elkezdtek érdeklődni a kártérítési perekkel kapcsolatban, mi szívesen segítjük és támogatjuk azokat, akik hozzánk fordulnak kérdéseikkel, azonban az Egyesületi tagjaink ebben elsőbbséget élveznek.

Az előzetes igények és jelzések alapján, az Egyesületi napra lehet, hogy egy nagyobb termet kell igénybe vennünk, ezért a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Az Egyesületi nap tervezett időpontja 2015 március 22. napja (vasárnap), melyre a részvételi szándékodat itt jelezheted, :

bankcsapdaegyesulet@gmail.hu

Üdvözlettel :

Falus Zsolt Ferenc
Elnök
Bankcsapda Egyesület