Negyvennyolc óra!

Ennyi időnk van egyesíteni erőinket, felvértezni magunkat, harcba hívni honfitársainkat! Talán túlzónak tűnhet felhívásunk, de higgyétek el ez háború!
Már csak egy dolgot tudunk elveszteni, a bizalmunkat nemzetünkben, hogy képes még a többség melléállni az elesetteknek. A reményt, hogy a magas ingerküszöbe, mely jellemző a magyar társadalomra megtörik és kimondja nem áldozható fel több honfitársunk!

Tudnia kell a többségi társadalmunknak, hogy a lakájmédiában félretájékoztatva őket, szembenállást gerjesztve próbálják hiteltelenné tenni, meghazudtolni a valós képet. Szándékosan elhallgatva azokat az információkat, mely megváltoztatná a rólunk kialakított képet. Tudatosan nem fizetni akaró, hitelét elzabáló, hitelből üdülgető, majd nektek kell kifizetni megvezető és nem véletlenül támadó propagandát folytatnak ellenünk.

Tájékoztatunk tisztelt honfitársaink, a valós helyzet azaz, hogy becsapott és megvezetett mindenéből kiforgatott, a rablóhitelezés áldozatairól beszélünk. Az sem igaz, hogy nem tájékozódva felelőtlenül vettük fel hiteleinket, ezzel szemben ingatlanközvetítők, közjegyzők, banki szakértők segítségét kérve és azok tanácsaira tettük!

Amiről aztán mindenki hallgat! Az euró bevezetése! Mindenki még az akkori hazug kormánypropaganda is azt közölte euró lesz Magyarországon! Hogy bizonyítva legyen állítások meg kell nézni mikor törölték el a forint/euróhoz kötését, úgynevezett intervenciós sávot 2008. február 26-án, és áttért Magyarország a lebegő árfolyamrendszerre! Ezzel is teret engedve a bankok manipulációinak!

Tehát tisztelt kétkedő és talán joggal hitetlenkedő honfitársaink! Ne a fizetett hirdetéseknek higgy, hanem tájékozódj, tegyék félre kételyeiket és tiszteljenek meg bennünket 2012. július 20-án, pénteken 10 órától Budapesten a Nemzeti Bank előtti demonstrációnkon!

Tisztelt sors/harcos társaim! El kell döntenetek, mennyi időt akartok még szenvedni? Kiderítettük az igazságot és most követeljük a hatóságok intézkedéseinek

megkezdését, a bankok azonnali átvilágítását, felelősségre vonását! De ehhez az kell, hogy lássuk és érezzük támogatásotokat! Tudjuk, hogy óriási áldozatokat hoztok a mindennapok túlélése érdekében. Tudjuk, hogy ismét lehet, hogy egy napi élelemre valót kell megvonnotok magatoktól, hogy jelen legyetek, de kérdezem, melyik a jobb? Ha lassan napról-napra kivéreztetnek, vagy azt akarjátok, hogy vége legyen?
Nem nagy és egyben elvárható, hogy ennyit megtegyetek családotokért,
gyermekeitekért, otthonaitokért! Tudnunk kell, hogy felvérteződjünk azzal a tudattal, hogy milliók számítanak ránk!

Erőnket az igazságból és belőletek merítjük! Segítsetek, hogy segíteni tudjunk! Harcoljatok az igazatokért, hogy harcolni tudjunk értetek, mindnyájunkért!

2012. július 20-án, pénteken 10 órától Budapesten a Nemzeti Bank előtt várunk mindenkit!

Tisztelettel: Grell Antal