Tisztelt Honfitársaink!


Egy nem mindennapi kéréssel fordulunk önökhöz.

Szövetségünk azzal kéréssel fordul önökhöz, hogy amennyiben van rá módjuk és céljainkkal is egyet értenek, tiszteljék meg demonstrációnkat a lehető legnagyobb létszámban. Szövetségünknek, olyan okiratok, aggálytalan tartalmú tényközlő okiratok, (mert Banki forrásokból származnak és hitelesítettek), kerültek birtokunkba, mely alapjaiban rengeti meg a magyarországi bankrendszert, de egész Európát behálózó bankszektort.

Nem kell ecsetelnünk mekkora érdeksérelemmel, jár hazánkban. A világon nincs példa rá, olyan banki szokásjog alakult ki és vert gyökeret hazánkban. Egyedileg országunk lakosságára, saját találmányként büszkélkedhetnek vele. Olyan banktechnikákat alkalmaztak és elhallgatnak, melyekkel közel négyezer ember tragédiáját, és hárommillió honfitársunkat sodortak a létbizonytalanság, határára!

Demonstrációnk jelmondata és helye: Tedd magad szabaddá 2012.július 20-án,V ker. Szabadság tér 8-9 10.00-tól, hogy szabaddá tedd magad!

Bölcs „Vezérünk” Simor András MNB elnök intő szava elszólása, mely nem nekünk szólt, hanem csak velünk kapcsolatban lett kimondva...THERE IS NO FREE LUNCH !

Mi bebizonyítjuk, hogy téved ebben és másban is... mert mi is megteszünk mindent, hogy védjük magunkat és az mindegy, hogy logikus vagy nem logikus !

Az MNB épülete előtt "ingyen ebédet" osztunk, anyagi lehetőségeinkhez képest, sőt étlapot is osztunk ami tartalmazza majd az ételek összetételét, esetünkben az MNB végső hitelezői szerepe szerepel az étlapon... a deviza hitelesekkel szemben felvett ellentétes pozíció, mely miatt a Magyar Nemzeti Bank állítása szerint nem, viszont a mi véleményünk szerint a közel 10.000 milliárd (deviza szerkezetű) oka van ellenérdekeltté válni az érintett réteggel szemben...

Várjuk megtisztelő válaszukat, és egyben reméljük tiszteletteljes megjelenésüket!

Tisztelettel: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szövetség