2013.04.10.Közjegyzők ellen indulnak perek devizacsalások miatt

A közjegyzők 2010 óta fejlesztették technológiai hátterüket, készültek a jelenlegi állapotokra....

A közjegyzői okiratok közül a felmondásról szóló és a végrehajtási záradékolást tartalmazó okiratoknak az alapja a szerződéskötéskor létrejött "tartozás elismerő" nyilatkozat... de itt álljunk meg egy-két szóra !

A szerződéskötés óta az ügyfél jelentős összegeket teljesített, valamint különböző típusú szerződésmódosításokat hajtottak végre egyoldalúan, továbbá a kedvezőtlen árfolyamváltozás "korlátlan" felszámítása történt.

A szerződéskötéskor tett ügyfél általi tartozás elismerés, elfogadott és elismert... de csak kiindulási alapnak tekinthető, többnek nem !

A bankot nem csak a szerződéskötésből származó elszámolási kötelezettség terheli, hanem törvényileg szabályozásra került, hogy egyértelmű, követhető és tételes elszámolás, ha tetszik el lehet kezdeni "nyilvántartásról" beszélni.

A szerződéseinkben használt kifejezés a "nyilvántartás", mely nem azonos a szerkesztgetett vagy a befizetésekből az ügyfélszolgálati munkatárs által visszaszámítgatott kimutatással.

Ez a jelenlegi formában gyakorolt közjegyzői magatartás a visszaélhetőség, sikkasztás és a tévedés melegágya...

Van olyan eset, ahol a közjegyző a vételi jognak a bank általi gyakorlásáról tájékoztatja, kioktatja a jogi és pénzügyi ismeretekkel magas szinten nem rendelkező ügyfelet, 6 év után ! Szégyen ...

Minden feljelentést, pert, kamarai eljárást támogatunk mely a közjegyzők által elkövetett csalássorozat, közokirat-hamisítás felszámolására irányul !

Falus Zsolt Ferenc
B.É.C.S.

 

 

Kártérítési perek indulnak hamarosan tömegével a közjegyzők ellen, az ok pedig köztudott: közokiratokkal fedezték a banki devizahitel csalásokat, elősegítették ezzel a kilakoltatásoka

Ez a hír tegnap hangzott el “A Pannon TV ~ Kerekasztal című műsorában” ahol is Dr. Léhmann György volt a meghívott vendég. Az ügyvédet a devizahiteleseket a bankokkal és a közjegyzőkkel szemben sikeresen képviseli már egy jó ideje.

A riportban elhangzik, hogy a bankoknak semmi sem szent, ezért a törvény előtt nem akarnak helytállni, ahogyan azt a létük alapelemeként már mindenki megismerhette velük kapcsolatban.