A foglalási jegyzőkönyv forintosított tételeket tartalmaz,

Zsolt Falus
A foglalási jegyzőkönyv forintosított tételeket tartalmaz, ami a deviza tőke tartozásból lett vélhetően származtatva, DE mivel "az annyi nem annyi" és erre alappal lehet már hivatkozni mert "több" bank esetében is előállt helyzet, hogy eltagadták adósaik elől azt, hogy a tőketartozás a befizetéseken felül is csökkenni tudott, mert a bankok által kisajátított ügyfélpozíciók jellemzik az egész hazai devizahitelezést...

Ez ügyben jelenleg is ügyészi eljárások folynak (NF.10.999/2012, 60300-1075/2012 b.ü.) ahol ezek az állítások okiratokkal, dokumentumokkal alátámasztottak (részben bank általi, részben felügyeleti eljárásból származnak)... a folyamatban lévő eljárások pedig MINDEN érintett vonatkozásában kiemelt fontossággal bírnak, mert eredményük kihat rájuk !

 

Amit tenni lehetne ebben az ügyben szerintem, hogy a foglalási jegyzőkönyv számadatait azok alapját képző devizában közölt összeget jelen eljárásban is vitatva, "végrehajtási kifogást" kell tenni ahol hivatkozva a folyamatban lévő eljárásokra, ennek a végrehajtásnak a megszüntetését vagy felfüggesztését kell kérelmezni ! A bejelentések nem csak konkrét bankok ellen lettek megtéve, hanem minden hazai devizahitelezést folytató bank ellen !

Konkrét bankok által igazolható, hogy álnyilvántartások, hamis és valótlan adatközlések képzik az esetlegesen bekövetkező végrehajtási eljárások alapját ! Értelemszerű, hogy 1,5 millió esetben nem lehet bizonyítékkal szolgálni az egyénnek, viszont a hatósági eljáráshoz kellő alappal szolgálnak a rendelkezésre álló bizonyítékok !

Attila Petres ügyéhez... ami mindegyikünk ügye is ! A bankok adósaikkal szembeni gyakorlata NEM EGYEDI, hanem azonos banki ügyvitelről és magatartásról tudunk beszélni...

 

Csányi Sándor megnevezte a devizahitelezés kollektív bűnöseit 2011. szeptember 28

"Nem a bankszektor vezette meg ezeket az embereket, hanem a hitelközvetítők" - nyilatkozott a hitelközvetítők devizahitelezésben betöltött szerepéről Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadásán. Mint mondta, 2008-at megelőzően a hitelesek 60-70 százaléka közvetítők útján vett fel deviza alapú jelzálogkölcsönt. "És most ezek a hitelközvetítők forinthitelek kiajánlására készülnek. Alaposan át kellene gondolni, hogy a hitelközvetítők folytathassák-e tovább ténykedésüket az országban."

2005 arra utal, hogy mi már akkor láttuk az anomáliákat. Nehéz elképzelni, hogy a bankok nem.

 


A bank választotta közvetítőit és ellenőrizte őket

A bankok, közöttük a Csányi Sándor vezette OTP egyrészt előírta a hitelközvetítés feltételeit, másrészt jelentős költséggel maga képezte a közvetítőket, és csak az végezhetett közvetítést, aki a bank képzési anyagából sikeres vizsgát tett. Ebből következik, hogy a bank választotta közvetítőit, akik az általa előírtak alapján dolgoztak.

Az ellenőrzést is a bank végezte, elenyésző számú közvetítőt távolítottak el megtévesztésért.

Ennyi az idézet, már tavaly mentegetőzni és felelősség áthárítani próbált annak a bankpolipnak a vezetője aki saját maga is súlyos milliárdokat keresett a bankjai által kirabolt ügyfelein! De egyvalamit akkor még ő sem tudhatott, hogy lesz majd valaki aki nem nyugszik bele, és lesznek (egyre többen) akik csatlakoznak. Azt sem gondolhatta akkor még, hogy kiderül a számunkra oly tökéletesre tervezett és kivitelezett "félkarú rabló" játék, mely több évek keresztül működött! De homokszem került a gépezetbe, mely egyre nagyobb sivatagi dűnéket fog képezni, mely elkerülhetetlen erőt gebetál, melynek el kell számolnia mindenkinek aki részt vett ebben a hazaárulásban!

 

Sakkjátszma csak sötét figurákkal"

Nemrég találkoztam egy könyvvel ... a címe "Sakkjátszma csak sötét figurákkal"
Mivel még nem olvastam el, eddig csak a címe fogott meg... levonatkoztattam...
A devizahitelesek igaz történetnek minden ellenérdekeltje sötét figura, hazaáruló, aljas bűnöző, gyilkos !

Mi pedig naivan a sakk szabályait betartva próbálkozunk igazunkkal, de naivságunkon és jóhiszeműségünkön finoman szólva is csak mosolyognak a sötét parasztjai !

Az eljáró illetékes hatóságok bűnt pártolnak, az érintetteknek pedig tökéletesen mindegy, hogy ez fogalomtalanságból vagy nemzetérdekből történik !
Egy magasztosabb célról van szó, ami ha áldozatokkal is jár megérheti... amiről majd egyszer talán lehull a lepel, lejár a titkosítás és előkerülnek 80 éves akták amit aztán lehet elemezgetni az utókornak... ha lesz akit meghat ez az egész...

Felszólítottuk a Nemzeti Bank koronázatlan királyait, hogy mondjanak le arról amit maguk is elismertek és beismertek, hogy ellenérdekeltségük tiltott gyümölcséről az árfolyamnyereségről elsődlegesen a jogosulatlanság miatt mondjanak le, tegyék ezt a többi hazai kereskedelmi banknak csúfolt uzsorás bagázzsal együtt...

Csend van...és cinkosság ! Titkot hisznek, titkot őriznek...

2012. augusztus 10.-én történetünkbe be fogunk csatolni egy EU felségterületen kívüli valós és szabad országot is, illetve annak szakvéleményét fogjuk kikérni ügyünkben !

Üdv
Falus Zsolt