a felvétel huszadik percétől a B.É.CS. elnőke Falus Zsolt Ferenc az IMF tárgyalás részleteiről.....

2013.01.22.Kérdezték tőlem: fejeket akarok?

Kérdezték tőlem: fejeket akarok?....csak, ha kell válaszoltam....egyenlőre kimerítjük a törvényes lehetőségek tárházát.....

Sokan-sokféleképpen "margózták" azt a hírt miszerint tárgyalt a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezettel az IMF delegáció.
Jó magyar szokás szerint tájékozatlanul és bizonyítván nem tudnak mit kezdeni ezzel a hírrel kevesen, de ahhoz elegen, hogy eljusson hozzánk a hír felfedezni véltek valamit, egy vélt igazságot.

Nem tudva rólunk és eddigi tevékenységünkről, hiszen nem mindennapi azaz út melyet követünk valamiféle ellenséget véltek felfedezni bennük. Ez részben a média szándékos elhallgatásának, részben a nem tájékozódók csak "habzók" felelőssége.

Ugyanis ilyen még nem volt, hogy civileket a nagy IMF, szerintem túlmisztifikált, (talán jogosan), fogadott, vagy egyáltalán egyenrangú tárgyalófélnek tekintett volna.
Ez sokakban félelmet kelt.

Azt mondják vallják, hogy "aki tárgyal az IMF delegációval, az aki egy asztalhoz ül velük, az Ő stratégiai érdekeiket segíti."nem utolsó sorban önámítás."

Ezt abból a néhány mondatból leszűrték,mely elhangzott a médiában, de utána nézni már nem, vagy nem állt érdekükben, és természetesen megalkották néhányan saját elméletüket, mert azért valahogy meg kell magyarázni, mit tudnak azok akik elérték ezt a világon egyedülálló eredményt.

Nem vagyunk naivak és nem ámítjuk magunkat sem, nem kívánjuk energiánkat arra pazarolni, hogy nyilatkozatháborúba kezdjünk, ezért egyetlen idézettel válaszolok a minket ért kritikákra:

„Amely percben Magyarországon akadna ember, aki urává akarna lennie e nemzetnek, aki bármely hatalmat mástól, mint e nemzet képviselői testület kezéből akarna venni, azon emberre, uraim, vigyázzanak önök, az egész nép, és soha semmi esetben ne tűrjék, ne engedjék azt, hogy e nemzet felett más határozhasson valaki, mint e nemzet maga.”

Tehát tájékoztattuk az IMF delegációját:a tényfeltáráson alapuló véleményét a hazai deviza hitelezéssel kapcsolatban, így felhívtuk a figyelmet a banki uzsora követelések jogtalanságára, valamint arra, hogy a bankok deviza konstrukciós szerződéskötési és elszámolási gyakorlata felügyeletlenül és szabályozatlanul folyt. Olyan okiratokat, dokumentumokat adtunk át, melyek a deviza tőke nyilvántartás során bekövetkezett banki csalásokat igazolják.

Felhívtuk a figyelmet a magyar lakosság nem fog uzsorát kifizetni.....
Grell Antal
B.É.CS.