2013.02.06.Felhívás! Visszaszámlálás!

Már 1.458.980 okunk van rá, akikkel közvetlen kapcsolatban vagyunk, hogy véget vessünk a szabad-rablásnak.....

Tisztelt honfitársaink! Minden a törvények által engedett és megengedett lépést megtettünk. Feltártuk titkukat, lelepleztük merényletüket, hazaárulását a Magyar Állam, a Bankszövetség, az MNB életellenes cselekedeteinek sorozatát.

Megtettük feljelentéseinket a nemzetközi szervezetteknél, a magyar hatóságoknál. Tárgyalásokat folytatunk a pénz uraival és nemzetek sorsának eldöntőivel.

Lehetőséget adtunk arra, hogy tájékozódhasson mindenki, akit érdekel négymillió honfitársunk sorsa, háromezer ember, halálba űzése. akik figyelemmel kísérik csoportunk és Szervezetünk munkásságát, az már tudja, nem hatotta meg a magyar politikai elit összességét sorstársaink segélykiáltása, elvesztett testvéreink halálhörgése.

Ezért megszólalnak a vészharangok, harcba szólítunk mindenkit, mert elfogyott a türelem. nekünk nem elfogadható milliók feláldozhatósága. Nálunk nem létezik az a fogalom, hogy járulékos veszteség.

Készülődjetek nemzettestvéreink, mivel ellenérdekeltjeink és cinkosaik, nem kívánják kártalanítani a becsapott és kirabolt emberek millióit, a hatalom nem kíván segítő kezet nyújtani, a megvett média, újabb hangulatkeltéssel ellenünk, akarja fordítani ismételten a többségi társadalmat, ezért nekünk magunknak kell megtenni azokat a lépéseket, mely felszámolja és eltörli a föld színéről ezt a gyalázatot.

Felhívjuk mindenki figyelmét, sűrűbben látogassa honlapunkat, riadóztassa ismerőseit, sorstársainkat, hamarosan közzé tesszük az egyetlen megoldást, mely maradt számunkra.

Nincs alku, nincs bocsánat, nincsenek egyenlőbbek, nincsenek érinthetetlenek.

Magyarország attól naptól, nem következmények nélküli ország többé…..

 

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet Elnöksége