2013.02.11.Azoknak, akik nem értik!

A többségi társadalom állítólag azért nem támogatja, hárommillió nemzettestvére mellett nem áll ki, mert nem tudják, vagy nem akarják tudni a valós helyzetet. Ezért, mert lehet ez a Mi hibánk vagy a kommunikációs tapasztalatainkat még nem csiszoltuk eléggé, kísérletet teszünk újra, ellenállásunk elmagyarázására.

 

Nem könyöradományt és nem a felvett hiteleinket nem fizetni nem akarjuk! Nem a megadóztatott és hitelt nem felvevő többségi társadalommal akarjuk kifizettetni hiteleinket, hanem nem vagyunk hajlandóak uzsorát fizetni a magyarnak nevezett bankrendszernek.

 

Rájöttünk és oknyomozásunknak köszönhetően feltártuk a 2008 évben tett Államhatalom képviselőinek, az MNB-nek a Bankszövetségnek hazaárulását és milliók feláldozhatóvá tételének lépéseit. Aggálytalan tartalmú tényközlő okiratokkal alátámasztott bizonyítékaink megkérdőjelezhetetlenek.

 

Természetes, hogy éles lett hangvételünk, hiszen mit látunk és hallunk. A Parlament padsoraiban még mindig ott ülnek azok, akik részt vettek annak a vírusnak a létrehozásában és elterjesztésében, nem utolsó sorban cinkosaik készülnek vissza a döntéshozók közé.

 

A Magyar Nemzeti Banknak álcázott intézmény vezetői a Bankszövetséggel karöltve, felügyeletnek csúfolt PSZÁF, melyet aljas és előre eltervezett módon hoztak létre fedezni akarja azt a merényletet, életellenes cselekedetek sorozatát, ami ezrek halálával járt már.

 

Mi tudjuk és bizonyítani tudjuk a hazaárulásukat! Mi tudjuk, hogy mit követtek el ellenünk, milliók ellen! De sorstársaink zöme cselekvőképtelenné vált, hiszen kirabolják, naponta őket. Már nincs mit elvenni tőlük, hát az életükre törnek.

 

Gondolkodjon el mindenki azon, milyen érzés lehet nekünk azt látni, hallani, hogy megmentettek minket? Milyen érzés az, amikor sorstársaink segélykiáltásaira az a válasz „nem tartottak pisztolyt a fejükhöz a hitelfelvételnél” Ez a megalázó helyzet a mai megvett média átka is, hiszen úgy mutatják be a devizahitel károsultakat, mint egy túlfogyasztó, elzabáló, üdülgető szánalomra, kegyelemre, megvetésre, társadalom peremére kiszorítandó emberek csoportjaként kell kezelni.

 

Pedig csak egy otthont szerettünk volna teremteni családjaink számára! Pénzügyi ismereteink hiányát, jóhiszeműségünket, a magyarnak nevezett bankrendszerbe, a Magyar Államba vetet bizalmunkat használták ki. De feltártunk titkaikat és nem akarjuk megint azt hallani „tetszettek volna forradalmat csinálni”.

 

Naponta levelek ezreit kapjuk, melyben élethelyzetek, kilátástalanságba, reménytelenségbe taszított emberek kérik segítségünket. Mert szégyellik, mert a többségi társadalom úgy ítélkezik felettük, hogy nem tudja Mit követtek és követnek el ellenünk.

 

Kérdezem, hát tőletek: Miért van szükség az önkormányzatok devizában nyilvántartott hiteleinek átvállalására? Talán az önkormányzatok, annak képviselőtestületei is felelőtlenségükről tettek tanúbizonyságot?  Mindenki válaszolja meg magának ezt a kérdést vagy kérdezze meg saját önkormányzati képviselőjét, miért ezt a „hitelezési” formát választották? A válaszok alapján valószínűsítem, hisznek segélykérő szavainknak!

 

Tavasszal egy újabb merényletre készülnek a védtelenek ellen, meg akarnak minket tizedelni. Nem várnak tovább hiszen, ha mindenki felismeri azt a bűncselekmények sorozatát, melyet előre megfontoltan, aljas indokból, puszta nyereségvágyból elkövettek ellene, a tömeges megértés elsöprő és ellenálló lesz, vesztüket okozná.

ű

Tehát tisztelt többségi társadalom, nem könyöradományt, nem a nehezen megkeresett adóforintjaitokra éhezünk, hanem tisztességes elszámolás utáni, a nyilvántarthatóság teljes eltörlése melletti kártalanításra. Mert ellenérdekeltjeinket lelepleztük!

 

Mit várunk a jelenlegi kormánytól?

Kezdetnek azonnali nemzetközi elfogató parancs kiadása ellenük: magyar gazdaság vergődésének első helyen álló oka a devizahitelezés bevezetése volt: Járai Zsigmond, Király Júlia, Simor András, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Oszkó Péter, Felcsúti Péter, Veres János.

 

Mivel feltártuk a hazaárulást és tudjuk, hogy az Állam jogfolytonos, tegyen önfeljelentést a jelenlegi regnáló hatalom az Állam ellen.  Ezzel a lépésével jelezheti szándékait, lesújthatna.

 

Reméljük hárommillió magyar ember nevében, hogy meghalljátok segélykiáltásunkat. ezrek forognak sírjaikban, hiszen nem lelnek addig megnyugvásra, míg igazságot nem szolgáltatnak hátrahagyott családjaiknak.

Kérek, mindenkit támogassa sorstársainkat fizikai jelenlétével Budapesten, a Szabadságtéren, a z MNB és a bankcenter között.

Tisztelettel:Grell Antal

B.É.CS.