2013.04.27. "A hitelkárosultak nem segélyt követelnek, hanem igazságot"

Soraimat kezdem egy idézettel, mely nagyon igaz kis hazánk politikai elitjére is: "Jön a cunami Ti meg a Parlamentben azon vitatkoztok, hogy milyen fürdőruhát vegyetek fel"

Utólagos, "kiszivárgott" információk szerint jelen voltak az épületben azok is, akik már a tárgyaló asztalhoz nem mertek leülni, hiszen a veszett kutyáik nélkül már nem is akkora nagy emberek. Bajnai "Legalizálni Akaró" Gordon nem mert megállni, nem mert szemtől szemben választ adni, hanem inkább falhoz simulva, telefont a fejéhez szorítva besunnyogott egy helységbe, csak ne kelljen szembesülnie azzal, amit elkövetett.

Felcsúti Méregkeverő Péter, mint tudjuk a Rablóbanda-Szövetség képviseletében is nagyon igyekezett eltűnni, pedig azt gondoltuk, ha már eljött az nem véletlen.

Mint később kiderült ellenérdekeltjeink is az épületben tartózkodtak, mint meghívott felek, de a meghirdetett kerekasztalhoz már nem ültek le, hiszen szembesülniük kellett ügynökeiken keresztül, túl nagy erőt képviselnek a civilek. Ha részt vesznek az ülésen a médiát nem tudják cenzúrázni és több hírt kell adjanak, mint néhány másodperc.

"Gondolom" a mikrofonokon keresztül a másik helységben azért jól lehetett hallani mindent, mert nem szeretnénk, ha információ hiányában valami is elkerülte volna figyelmüket.

De, hogy a többi párt frakcióvezetője nem "tudott" részt venni az elfogadhatatlan és sértő, hiszen a jelen lévő civil szervezetek összességében három és félmillió magyar embert képviselnek. Halkan megjegyzem külön-külön pártonként nincs ekkora társadalmi felhatalmazásotok, mégsem tartottátok fontosnak részvételeteket.

Egy gondolat az ülésen elhangzottakhoz. Ne legyünk már olyanok, mint a politikum, ne a fürdőruháinkat keressük, hanem állítsuk meg az özönvizet.

Grell Antal
B.É.CS.