2013.05.04.Itt az idő !

A felháborodás ideje eljött emberek, példátlan merényletet hajtottak végre a magyar lakosság ellen, mellyel szemben csak összefogással lehet fellépni !

Hangsúlyozni szeretném, hogy a lakosság önálló kiállására, összefogására van elsősorban szükség, ezt a helyzetet csak a tömegek felháborodása fogja, tudja csak felszámolni !

A hazai pénzügyi szektor törvényi szabályozatlansága és felügyeletének a hiánya megteremtette az alapot a visszaélésre, azaz a bankok uzsora hiteltermékének a lakosság széles körében való elterjesztésére !

A nemzetellenes pénzügyi tevékenységhez párosított nemzetérdek miatt, jelentős intézményi cinkosra leltek a leánybankok a hazai jegybankban.

Simor András a "nincs ingyen ebéd hadművelet" keretében, valamint a pénzügyi világválságra való hivatkozással - "a jegybank egyedi válságkezeléssel kapcsolatos tevékenysége, szolgálati titkot képez" - jelentős tételben a forint árfolyammal szembeni befektetéseket eszközölt a 2008-ban kölcsön kapott EU/IMF források felhasználásával (20 milliárd euró).

A sokat hangoztatott pénzügyi stabilitás fenntartása csak a magyar lakosság jelentős részének a feláldozásával valósítható meg, ez a fajta áldozatvállalás nemzetérdekből esetünkben nem önkéntes alapon, hanem deviza alapon történt !

A kilakoltatás pontos címe: Dunaharaszti, Király utca 50.
Balogh Béla
FIGYELEM: -Autósok és gyalogosok. 2013. 05. 06-án 11:20 perckor találkozó a Népligetben szemben a buszpályaudvarral a felüljáró alatt. Ide várjuk az autósokat és gyalogosokat is, hogy a kilakoltatás helyszínére vigyük őket. Aki nem tud jönni annak marad a tömegközlekedés. Ne késs, 11:40-kor indulás.

Falus Zsolt Ferenc
B.É.C.S.