2013.05.10.A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet álláspontja :

Devizahiteles pereskedés !

A devizahitelezéssel kapcsolatos pereskedést melyet sokan és majd egyre többen propagálnak számotokra Mi jelenleg nem támogatjuk, aki ismer az pontosan tudja, hogy nem a perrel kapcsolatos feladatok, kereseti kérelem vagy ügyvédek ami miatt nem tartom kivitelezhető megoldásnak, hiszen számtalan perben vagyok érdekelt fél.... de ebben az esetben a súlyos törvényi hiányosságok és szabályozatlanság miatt, kivitelezhetetlennek tartom !

A végrehajtási eljárások során, azok megakadályozására alkalmas pereknek van létjogosultsága, illetve minden jogi eljárás támogatható ezzel kapcsolatban !

A perek, peres eljárások melyeket nagyon, illetve agyon reklámoznak, ki lehet jelenteni, hogy egy olyan környezetben vannak lefolytatva mely jogi környezet alkalmatlan a hazai pénzügyi fogyasztó, az ügyfél számára tisztességes jogi eljárások lefolytatására ...

Az Állam és a Bankok :

El kell oszlatni néhány alapvető félreértést !

A Magyar Államtól Mi deviza károsultak NEM kérünk újabb mentőcsomagokat !
... továbbá az eddigi mentőcsomagok, melyekhez költségvetési forrásokat használtak fel, azokat szintén elítéljük, így az Ócsa melletti rezervátumot és az árfolyamrögzítést kifejezetten megalázónak, illetve időzített bombának tartjuk !

A Bankok és a Magyar Állam jelentős összegű kártérítéssel tartozik az érintett magyar lakosságnak !

Nagyon örülünk neki, hogy sikerült az önkormányzatokat az őket fenyegető totális csődtől megmenteni, de azért érdekelnének a részletei ennek a megmentésnek !

-Milyen tárgyalások lehetnek folyamatban az átvállalt deviza összegekkel kapcsolatban, továbbá milyen tárgyalási módszereket tud az Állam alkalmazni, mert az Állami hatóságok álláspontja szerint a hazai devizahitelezés törvényességéhez nem férhet kétség, lehet puszta alkudozásról van szó... de remélhetőleg nem vádalkuk köttetnek !

Hamarosan elkészül a végleges megoldással kapcsolatos ütemtervünk, melyhez a teljes devizahitel károsult társadalom támogatását várjuk !

Elég volt ! NE FÉLJ !

Falus Zsolt Ferenc
B.É.C.S.